27 / 04 / 2024

yatağan spor merkezi

yatağan spor merkezi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, spor yatırımlarına son sürat devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Yatağan'a 5 milyon 981 Bin TL’lik spor merkezi inşa ediyor

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi mecliste!

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

Sivas Kültür ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Sivas Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapılacak olan Hanımlar Kültür Merkezi ile Gençlik Spor Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

Bursa Tuna Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Tuna Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Tuna Gençlik ve Spor Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

TOKİ Muğla Yatağan başvuruları bugün başlıyor!

Muğla-Yatağan Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 71 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor

Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı!

İstanbul’un gelecek vaat eden ilçelerinden biri olan Arnavutköy'de hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı.

Acıbadem Spor Merkezi açıldı!

Yatırımlarına devam eden Kadıköy Belediyesi, Acıbadem Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. 

Muğla Yatağan TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla Yatağan Madenler Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 242 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Muğla Yatağan'a 6 milyon TL'lik spor merkezi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, spor yatırımlarına son sürat devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Yatağan'a 5 milyon 981 Bin TL’lik spor merkezi inşa ediyor

Muğla Yatağan'da 64.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü,Muğla'nın Yatağan İlçesi, Kırıkköy Köyü'ndeki imarsız arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün bedeli 64 milyon 882 bin TL olarak belirlendi.

Gaziantep Şahinbey Spor Merkezi'nde sona gelindi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve Spor Merkezi'nin inşaatında sona gelindi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tesisin yapımı hakkında bilgi aldı.

yatağan spor merkezi Haberi

yatağan spor merkezi


Muğla Büyükşehir Belediyesi, spor yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Yatağan İlçesine 5 milyon 981 Bin TL’lik yatırımla spor merkezi hayata geçiriyor.


Yatağan İlçesi Akyol Mahallesi'nde 7 bin 114 metrekarelik alana inşa edilecek olan Açık Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi için yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Yapılacak tesiste, 25×33 metrekarelik yüzme havuzu, fitness ve pilates salonu, seminer ve toplantı salonu, kafeterya, soyunma odaları, hakem odası, yönetici odası, personel odası bulunacak.


Muğla Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: ”19 spor tesisinin yapımını tamamlamış 13 spor tesisimizin de inşaatına devam etmekteyiz. 2017 yılı sonuna kadar da 4 tesisimizin ihale çalışmalarını tamamlayarak yapımına başlayacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Muğla genelinde başta genç nüfus olmak üzere her yaşta vatandaşımızın spor yapması için spor...