20 / 04 / 2024

Muğla Yatağan'a 6 milyon TL'lik spor merkezi!

Muğla Yatağan'a 6 milyon TL'lik spor merkezi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, spor yatırımlarına son sürat devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Yatağan'a 5 milyon 981 Bin TL’lik spor merkezi inşa ediyor




Muğla Büyükşehir Belediyesi, spor yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Yatağan İlçesine 5 milyon 981 Bin TL’lik yatırımla spor merkezi hayata geçiriyor.


Yatağan İlçesi Akyol Mahallesi'nde 7 bin 114 metrekarelik alana inşa edilecek olan Açık Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi için yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Yapılacak tesiste, 25×33 metrekarelik yüzme havuzu, fitness ve pilates salonu, seminer ve toplantı salonu, kafeterya, soyunma odaları, hakem odası, yönetici odası, personel odası bulunacak.


Muğla Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: ”19 spor tesisinin yapımını tamamlamış 13 spor tesisimizin de inşaatına devam etmekteyiz. 2017 yılı sonuna kadar da 4 tesisimizin ihale çalışmalarını tamamlayarak yapımına başlayacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Muğla genelinde başta genç nüfus olmak üzere her yaşta vatandaşımızın spor yapması için spor tesisi yapmaya devam edeceğiz.”



Muğla Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön