26 / 04 / 2024

yatırım yapılabilir ülke

yatırım yapılabilir ülke

Dumakkaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, Türkiye'nin kredi derecelendirme kuruluşları tarafından yatırım yapılabilir ülke seviyesine çıkarılmasıyla inşaat sektöründe yükselişe geçildiğini belirtti...

Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan 10’uncu ülke!

Doç. Dr. Faik Tanrıkulu, "2021 yılı verilerine göre Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan ülkeler arasında 10’uncu sıraya yükselirken, İstanbul en çok yatırım yapılan 7’nci şehir olmayı başardı." ifadesini kullandı.

Ata GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli BBB+, kısa vadeli A-3!   

Ata GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu (TR)  A-3, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Vakıf Finansal Kiralama'nın yatırım yapılabilir notu A- oldu!

JCR Eurasia Rating,Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin yatırım yapılabilir kategorisindeki Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'A- (Trk)', Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise 'A-1 (Trk)' olarak teyit edildi.

Sur Yapı ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde!

Dünyanın en önemli kredi derecelendirme kuruluşları arasında yer alan JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde olduğunu duyurdu.

İş GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli AA, kısa vadeli A1+!

İş GYO'nun "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi...    

Ağaoğlu'na "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

Türkiye ''yatırım yapılabilir'' notunu nasıl yükseltir?

Türkiye’nin yeniden ‘yatırım yapılabilir’ notuna kavuşması hızlı çalışma içinde olması gerekiyor. Piyasalar yeni sisteme alışmaya çalışırken, yabancı yatırımcıların ilgisini çekmemiz gerekiyor.

Yabancılar Türkiye'ye yatırım yapıyor!

Türkiye’de gelişen gayrimenkul piyasası, konut satışlarının çeşitli bölgelerde sürekliliğini devam ettirmesini sağlıyor. Türk vatandaşların yanı sıra yabancılar da Türkiye'ye yatırım yapıyor. Yatırımda en çok kamu projelerine olan yakınlığa dikkat ediliyor..

2018'de ulaşıma 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, son 15 yılda 380 milyar 200 milyon liralık yatırım yapıldığını vurguladı. Arslan, gelecek yıl ise 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacağını ifade etti. 

Dab Yatırım Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dab Yatırım Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Davut Başkan tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu.

Karagülle Gayrimenkul Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karagülle Gayrimenkul Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Erhan Karagülle tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

yatırım yapılabilir ülke Haberi

yatırım yapılabilir ülke
2013 yılında inşaat sektörünün hareketli geçeceğini belirten Ali Dumankaya, kentsel dönüşüm sayesinde sektörün büyük bir ivme kazanacağının da altını çizdi. Türkiye'nin yatırım yapılabilir ülke seviyesine çıkması ile sektörün olumlu etkileneceğinin de altını çizen Dumankaya; " Ülke notunun arttırılmasıyla birlikte yabancı yatırımcıların gözdesi bir ülke haline gelecek olan Türkiye'de, inşaat sektöründe yatırımlar ciddi oranda artış gösterecek."...