26 / 04 / 2024

yayla enerji aya yorgi koyu arsası turistik tesis imarlımı

yayla enerji aya yorgi koyu arsası turistik tesis imarlımı

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş., Çeşme Aya Yorgi Koyu'ndan 7,2 milyon TL bedelle aldığı arsanın Turistik Tesis Alanı (TTA) imarlı olduğunu bildirdi...

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Go On Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Go On Enerji Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Aliş Yayla tarafından kuruldu.

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 

Enerji Kimlik Belgesi nasıl alınır?

Türkiye'de mesken olarak kullanılan tüm binalarda zorunlu hale getirilen Enerji Kimlik Belgesi alınması için son 5 aya girildi. Enerji Kimlik Belgesi olmayan binaların 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren alım, satım veya kiralanması yapılmayacak. Peki enerji kimlik belgesi nasıl alınır? 

Enerji kimlik belgesi için son viraj! 

Türkiye'de mesken olarak kullanılan tüm binalarda alınması yasal zorunluluk olan enerji kimlik belgesi uygulamasında son 5 aya girildi. Enerji kimlik belgesi olmayan binalarda alım, satım veya kiralama yapılamayacak. 

Yayla Enerji'nin Sincan'daki arazisinin imar planı askı süreci tamam!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret'in Ankara Sincan'daki arazisinin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı ve askı süreci tamamlandı...

Yayla İnşaat 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. altı aylık ara hesap dönemine ait özet Edip tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu yayınladı.

Yayla İnşaat 2018 finansal raporu!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. 2018 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Yayla İnşaat 2018 faaliyet raporu!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Sorumluluk Beyanı'nı KAP'ta yayınladı.

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yayla ve Scherıef Hassan ortaklığında kuruldu. 

İFM yüzde 30 enerji ve ısı verimliliğine sahip olacak!

İstanbul’un Finans Merkezi Projesi’nde yeni bir aşamaya geçiliyor. Paranın otoritesi olan kamu kurumlarının binalarının temelinin atılmasıyla projenin kamu ayağı da kuruluyor. İFM en az yüzde 30 enerji ve ısı verimliliğine sahip olacak.

Fas'ta dünyanın en büyük güneş enerji santrali açıldı!

Fas'ta, dünyanın en büyük yenilenebilir enerji projesi olan, Nur Enerji Projesi’nin ilk ayağı "Nur 1" adlı güneş enerjisi santrali, Fas Kralı 6. Muhammed el sadis bin el Hasan'ın katıldığı törenle açıldı.

Yayla Enerji 2014 gelir tablosunu yayınladı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Turizm A.Ş. 01.01.2014 - 31.12.2014 dönemine ilişkin olarak vermiş olduğu Kurumlar Vergisi Beyannamesi ekinde yer alan mali tabloları yayınladı.

yayla enerji aya yorgi koyu arsası turistik tesis imarlımı Haberi

yayla enerji aya yorgi koyu arsası turistik tesis imarlımı


Yayla Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle:


Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : Turizm Tesis Alanı (TTA) - Zeytin Ağaçlı ve Kargir Damlı ve Kuyulu Tarla


Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü : İzmir İli Çeşme İlçesi Sakarya Mh. Aya Yorgi Koyu Güzel Yalı Mevkii - 11.061 m2


Alıma İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 31.10.2013


Toplam Alım Bedeli : 7.200.000,00


Alım Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%) : %72,18


Alım Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) : %14,66


Alım Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) : %64,53


Alım Koşulları : Peşin


İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih :