19 / 04 / 2024

Yeditepe İnşaat Merter projesi

Yeditepe İnşaat Merter projesi

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın şirketi Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Merter'de bir ofis projesine hazırlanıyor. Yeni projenin görselleri ilk kez emlakkulisi.com'da yayınlanıyor...

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeditepe Elektrik Elektronik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Elektrik Elektronik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 12 bin TL sermaye bedeli ile Eda Derya Toper, Seda Toper Ünsal ve Yuşa Onur Toper ortaklığında kuruldu.

Merter Gayrimenkul İnşaat Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merter Gayrimenkul İnşaat Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Özekinci ve Serap Demir tarafından kuruldu.

Yeditepe İzolasyon Zemin Kaplama Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe İzolasyon Zemin Kaplama Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Erdoğan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

KİPTAŞ ve Özyazıcı Beykoz'daki dev projesine başlıyor!

Kiptaş ve Özyazıcı İnşaat Merter ailesi, Beykoz'daki 553 villadan meydana gelecek dev projesi için düğmeye bastı. Projenin Aralık 2023'te tamamlanması planlanıyor...

Yeditepe Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Esenyurt, İncirtepe Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

KİPTAŞ ve Özyazıcı'dan Beykoz'a dev proje!

Kiptaş ve Özyazıcı İnşaat Merter ailesinin Beykoz'daki arazisine spor vadisi ve villa yapacak. 2 bin dönüm alana sahip arazi Beykoz Dereseki'de yer alıyor, projenin detaylarının önümüzdeki günlerde belli olması planlanıyor...

Mes Turkuaz Bahçelievler projesinde ön talep zamanı!

Mes Turkuaz İnşaat, Merter Meydan AVM'nin otoparkına konut projesi inşa edecek. Metro Properties ile işbirliği içinde yükselen Mes Turkuaz Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor.

The İstanbul Merter Ofis Projesi konumuyla ön plana çıkıyor!

YDA Group tarafından lanse edilen The İstanbul markasını bu kez Yapı Holding bünyesindeki Yeditepe Gayrimenkul kullanacak. Merter'de E5 Karayolu'nun yanı başında inşa edilecek ofis projesi konumuyla ön plana çıkıyor.

Paradise Güneşli'de daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor!

Yeditepe İnşaat'ın İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli-Ateştuğla bölgesinde inşa ettiği Paradise Güneşli'de fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.

Harbiteks Tekstil Turizm Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Harbiteks Tekstil Turizm Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Merter Şubesi 100 bin TL sermaye ile 19 Haziran 2015 tarihinde Güngören'de açıldı.

Yeditepe İnşaat Merter projesi Haberi

Yeditepe İnşaat Merter projesi


İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın kurduğu Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş,  Merter E-5 üzerinde yeni ofis projesine başlayacak. Yalnızca ofislerin bulunduğu Yeditepe Merter projesinin alt katı çarşı olarak tasarlandı.


İbrahim Çağlar'ın The İstanbul Merter projesi başlıyor!



Nef Merter 12 projesini karşısında hayata geçirilecek olan Yeditepe Merter projesi 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. 3 blok olarak görünen Yeditepe Merter projesi bitişik 7 mini bloktan meydana geliyor.


21 Nisan 2014 tarihinde 60 milyon TL sermaye ile kurulan Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı İTO Başkanı İbrahim Çağlar,  AKİB Başkanı Adnan Ersoy ve Simfer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ustoğlu.











Tel: 0212 801 01 49


Gülcihan...