25 / 04 / 2024

YEM.net

YEM.net

2001 yılından bu yana sektörün gündemini en güncel haberlerle takipçilerine sunan, oluşturduğu haber dosyaları ile sektöre ışık tutan yapi.com.tr takipçilerine yeni tasarımla kazandığı dinamik ve interaktif bir platformdan ulaşıyor olacak.

Akfen GYO'nun 9 aylık net dönem karı 21.6 milyon lira!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının, 30 Eylül 2014 itibariyle net dönem karı 21,6 milyon lira oldu. Aklen GYO'dan yapılan açıklamaya göre, şirketin, konsolide kira gelirleri bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 21 artarak 37,6 milyon lira oldu.

Ziraat Bankası’nın 9 aylık net kârı 3 milyar TL!

iZiraat Bankası’nın 9 aylık net kârı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17 artarak 3 milyar lirayı aştı. Ziraat Aydın, bilanço büyüklüğünün 238 milyar liraya, toplam kredilerinin de 170 milyar liraya ulaştığını söyledi.

İş Bankası'ndan 2.56 milyar lira net kâr!

İş Bankası'nın üçüncü çeyrek net kârı, net faiz gelirleri ve ticari işlem kârındaki artışın etkisiyle bir önceki çeyreğe göre yüzde 10.9 artışla 918.14 milyon lira ile piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Akfen GYO’nun dokuz aylık net dönem kârı 21,6 milyon TL oldu!

Akfen GYO’nun 30 Eylül 2014 itibariyle net dönem karı 21,6 milyon TL oldu. Şirketin konsolide kira gelirleri ise bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 21 artarak 37,6 milyon TL olarak gerçekleşti.

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi; Ali Kızıltan Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım 2014 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

İş Bankası'nın net karı 2.56 milyar TL'ye yükseldi!

İş Bankası’nın Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladığı finansal sonuçlarına göre, bankanın üçüncü çeyrek net karı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 45 artarak 918 milyon liraya çıktı..

Garanti Bankası 2.4 milyar TL net kâra ulaştı!

Garanti Bankası'nın net kârı üçüncü çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 32 artışla 851.9 milyon liraya yükselirken, bir önceki çeyreğe göre yüzde 5.1 artış gösterdi

Akbank'tan 2.4 milyar lira net kâr!

Yılın ilk 9 ayında 3 milyar 102 milyon TL brüt kâr elde eden Akbank 'ın konsolide net kârı 2 milyar 416 milyon TL 'ye ulaştı.

Ankara Kazan'da icradan 13.2 milyon TL'ye satılık yem fabrikası ve kesimhane!

Ankara 21. İcra Dairesi; Ankara Kazan'da yer alan kesimhaneyi 5 milyon 273 bin 215 TL'den ve yem fabrikasını 7 milyon 950 bin 817 TL'den satışa çıkarıyor.

Elmadağ'da icradan 1.3 milyon TL'ye satılık bekçi evi, yem deposu ve kümes!

Elmadağ İcra Dairesi; Elmadağ'da yer alan kargir inşaat tarzında 3 tavuk kümesi, bekçi evi, yem deposunu 1 milyon 359 bin 476 TL 'den satışa çıkarıyor.

Gayrimenkul projelerinde net ve brüt tanımı netleşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gayrimenkul projelerinde ‘net ve brüt tanımının’ net olması gerektiğini vurguladı. Bundan böyle tanım dışı bilgilendirme yaparak vatandaşı yanıltan suçlu sayılarak cezalandırılacak...

Yönet Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yönet Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, Mukaddes Çiçekli, Hüseyin Gökalp Çağlar tarafından 10 bin liralık sermaye ile 15 Eylül'de Beylikdüzü, Yakuplu Merkez'de kuruldu.

YEM Yapı 2D1 Tasarım Toplantıları serisini başlatıyor!

YEM Yapı 2D1 Tasarım Toplantıları serisini başlatıyor. Yapı-Endüstri Merkezi, Türkiye ve dünyadan yaratıcı yapı profesyonellerini bir araya getirecek bir platform olması amacıyla “2D1 Tasarım Toplantıları” düzenlemeye başlıyor.

YEM.net Haberi

YEM.net

Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi’nin sektöre sunduğu habercilik alanındaki sanal hizmetlerinden biri olan yapi.com.tr, yenilenen yapısı ile takipçilerine kolaylık sağlayacak birçok fonksiyon kazandı. Tasarımla birlikte içerik kurgusu da yeniden biçimlendirilen yapi.com.tr’de, ‘dinamik manşet yapısı’yla yapı sektöründeki en son gelişmeleri artık anlık olarak takip etmek mümkün. Sıcak gelişmeler dışında tüm haberler, yarışmalar ve etkinlikler sürekli güncellenen manşet yapısıyla ana sayfadan duyuruluyor.


"Sonra ne okudular?" sistemi aynı haberi okuyan ziyaretçilerin, sonrasında en çok hangi haberlere yönlendiklerini ve okuduklarını görebilmelerini sağlıyor. Site böylelikle okurlara, bulundukları sayfa içinde yeni okuma önerilerinde bulunuyor.


YEM.net üyeliği ile Doğan Hasol’un Mimarlık ve Yapı Sözlüğü'nden (Türkçe- İngilizce- Fransızca) “eş zamanlı terim çevirisi” fonksiyonu ile bedelsiz yararlanması sağlanıyor. Sitenin yeni yapısında “profil yaratma” özelliği de var. YEM.net üyeliği ile...