26 / 04 / 2024

Yeni Havalimanı adı

Yeni Havalimanı adı

İstanbul Yeni Havalimanı’nın bagaj sistemi, Taksim ile Tuzla arası bir mesafeye denk gelen 42 kilometre uzunluğa sahip olacak. Havalimanına erken gelen yolcular, bagajlarını istedikleri anda teslim alma şansına sahip olacaklar. 

İstanbul Airport: İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " oldu. Dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğine sahip olan İstanbul Airport bugün hizmete açıldı. Dev havalimanında ilk uçuş 31 Ekim'de yapılacak...

Yeni havalimanının tabelasındaki isim, internette 2002'de alınmış!

Girişindeki tabelada “İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport” yazan İstanbul Yeni Havalimanı’nın alan adının “com.tr”si 2.5 ay, “com” uzantılısı ise 16 yıl önce alınmış. 

İstanbul Yeni Havalimanı ile 2023 hedefine bir adım daha yaklaştık!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İstanbul'da açılacak yeni havalimanı ile 2023 hedeflerimize bizi bir adım daha yaklaştık" dedi...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı bugün belli olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına saatler kala, adının ne olacağı da merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açacağı İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı bugün belli olacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı 29 Ekim'de belli olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek törenle 29 Ekim Pazartesi günü açılıyor. Aynı gün yeni havalimanının adı da açıklanmış olacak...

İstanbul Yeni Havalimanı çekim merkezi olacak!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. IGA İstanbul Yeni Havalimanı, tek bir havalimanından 300 ayrı destinasyona uçuş imkânı sağlayarak, Türkiye'nin küresel havayolu taşımacılığındaki iddiasını perçinleyecek bir 'çekim merkezi' olacak.

İstanbul Yeni Havalimanı rotasındaki konut fiyatları uçuşa geçti!

Hürriyet Emlak, dünya’da en fazla noktaya uçuş yapılacak ve İstanbul’u küresel havacılık pazarının en önemli merkezlerinden biri haline getirecek İstanbul Yeni Havalimanı güzergahındaki emlak fiyatlarını araştırdı. 

İBB'den Yeni Havalimanı otobüs ihalesi açıklaması!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Yeni Havalimanı'nda düzenlenen “Hedef 2023 Büyük Türkiye" zirvesinde konuştu. Uysal, İstanbul Yeni Havalimanı'nın otobüs ihalesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 3 uçaklık deneme!

THY'ye ait 3 uçak, deneme çalışmaları kapsamında İstanbul Yeni Havalimanı'na teker koyarak köprülere yanaştırılacak...

Yeni Havalimanı Türk müteahhitlere önemli kapılar açacak!

İstanbul Yeni Havalimanı (İYH) konsorsiyumunda yer alan Limak Yatırım Havalimanları Direktörü Haldun Fırat Köktürk, "Yeni Havalimanı Türk müteahhitlere önemli kapılar açacak" dedi.

Yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı!

İstanbul yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı. İç hat bileti 59 liraya satılan 3. havalimanına sadece tek hat belediye otobüsü olduğu için geriye 2 seçenek kalıyor. Şehir merkezinden özel otomobille yaklaşık 33 liraya gidiliyor ancak otopark ücreti şimdilik belli değil. Taksi ise 190 lira

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine yoğun ilgi!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine yoğun ilgi gösterildiğini açıkladı. Ekşi, ilk 2 günde bin 640 biletin satıldığını söyledi. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk sefer yoğunluğu!

Açılışına 16 gün kalan İstanbul Yeni Havalimanı'nda her şey hazır. 31 Ekim'de ilk tarifeli seferi yapılacak havalimanında TK2141 sefer sayılı Ankara uçağında bulunmak isteyen yolcular yer dolu uyarısıyla karşılaştı.

Yeni Havalimanı adı Haberi

Yeni Havalimanı adı

İstanbul Yeni Havalimanı'nın bagaj sistemi dünyaya örnek olacak. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Taksim-Tuzla arası bir mesafeye denk gelen 42 kilometre uzunluğa sahip bagaj sisteminde son konveyörün montajı yapılarak açılışa hazır hale getirildi. 

Bagaj sistemi, saatte 30 binden fazla bagajı işleme kapasitesine sahip olacak. İstanbul Yeni Havalimanı'nda, kullanılacak teknolojilerle yolcuların bavul bekleme süreleri azalacak.

İstanbul Yeni Havalimanı projesi için özel olarak üretilen ve 24 ay gibi rekor bir sürede tasarım, üretim, nakliye ve montajı tamamlanarak hizmete hazır hale gelen bagaj sistemi, dünyada montajı bu hızda tamamlanan ilk sistem olma özelliğini de taşıyor.  Tüm fazları tamamlandığında, yıllık 200 milyon yolcu kapasitesi ve 350'den fazla destinasyona uçuş hizmeti verebilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı projesi için bagaj sistemi ayrı bir öneme sahip. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na...