25 / 04 / 2024

Yeni Havalimanı güvenlik görevlisi

Yeni Havalimanı güvenlik görevlisi

Dünyanın sıfırdan inşa edilen en büyük havalimanı olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın güvenliğinden sorumlu olacak güvenlik timi için işe alımlar hızla sürüyor.

İŞKUR başvuru listesini güncelledi! 81 ilde binlerce kişi alınacak: Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik görevlisi...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Ekim ayı iş ilanlarını güncelledi. Bu kapsamda 81 ilde iş başvuruları hızlandı. İŞKUR aracılığıyla 141 bin kişi yeni iş sahibi olacak. Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik, tıp teknisyeni...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

Güvenlik donanımları ve çarpışma önleme asistanı ile Skoda Yeni Kodiaq bayilerde!

Yeni Kodiaq, güçlü ve verimli motor seçenekleri sunarak, sürüş keyfi de sunar. Hem benzinli hem de dizel motor seçenekleri bulunur ve her iki seçenek de performans açısından oldukça iyidir. Peki Skoda Kaiaq 10 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Samsung uyardı! Güvenlik açığı var!

Samsung kullanıcılarını etkileyen yeni bir Android güvenlik açığı keşfedildi. Android sertifikam sızdırılırsa ne yapmalıyım?

Google'dan flaş uyarı! Milyonlarca Andoid cihazda güvenlik açığı çıktı!

ARM Mali GPU'lu akıllı telefonlar yeni güvenlik açıklarıyla karşı karşıya. Samsung'dan Xiaomi'ye tüm modeller etkilendi.

Otomobillerde yeni dönem! Yeni nesil güvenlik sistemlerinde düzenleme!

İmal edilecek olan araçların yüksek güvenlik ve düşük emisyon seyirlerinde olması ve aynı zamanda kara yollarındaki can ve mal güvenliğinin yükseltilmesi ile birlikte daha çevreci araçların kullanımının olabilmesi için yeni nesil güvenlik sistemleri ile ilgili düzenleme yapıldı. İşte detaylar…

ABD yönetiminden Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni güvenlik yardımı!

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni bir güvenlik yardımı yapacağını duyurdu.

Bosch’tan güvenliğinizi arttıracak ürün: Portatif güvenlik kamerası

Bosch, çok amaçlı yeni portatif güvenlik kamerasını tanıttı. Birçok özelliği bünyesinde barındıran akıllı kamerasıyla güvenliğinizi sağlarken, hayatınızı da kolaylaştıracaksınız.

Google’dan güvenlik bildirimi! Chrome’u acilen güncelleyin!

Chrome 104 güncellemesini dağıtıma çıkaran Google, yeni güncellemede 11 güvenlik açığını kapattığını açıkladı ve internette daha güvenli dolaşım için Chrome'un güncellenmesini tavsiye etti.

İŞKUR'dan okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımı! 2022 TYP alımları ne zaman başlayacak?

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasın sayılı günler kala gözler İŞKUR TYP okullara temizlik görevlisi ve güvenlik alımı başvuru tarihlerine çevrildi. Peki başvurular ne zaman başlayacak?  Şartlar neler? İşte ayrıntılar...

Mesai saatleri değişecek mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, mesai saatleri için yeni döneme geçildiğini belirtirken, sosyal güvenlik ve sağlık sigortaları hakkında konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin yeni ara zammı değerlendirdi: 6 bin lira değil 4 bin lira

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜİK'in yüzde 78,6 olarak açıkladığı enflasyon oranlarını değerlendirdi. Bakan Bilgin, Temmuz'da asgari ücrete yapılan ara zam, emekli ve memur maaşlarında yapılacak artışlarla ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Yeni Havalimanı güvenlik görevlisi Haberi

Yeni Havalimanı güvenlik görevlisi

İstanbul Yeni Havalimanı’nda çalışacak 3 bin 500 kişilik güvenlik timi için alınacak son 1000 kişi, 30 Eylül’e kadar başvuru yapabilecekler. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanını koruyacak güvenlik timinde yer almak için aranan özelliklerin başında; 5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak ve vardiyalı çalışabilmek şartları bulunuyor.

Bu şartların yanı sıra askerlik hizmetini yerine getirmiş veya tecilli, diksiyonu düzgün ve sözlü iletişim kabiliyeti yüksek kadın ve erkek adaylar, kariyer platformları ve İGA irtibat ofislerinden iş başvurularını 30 Eylül tarihine kadar yapabilecekler.

Başvuru şartlarını tamamlayan adaylar, ilk aşamada sözlü mülakata çağrılacaklar, mülakatı geçenler ise Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Merkezi’nde, Sivil Havacılık Güvenliği konusunda uluslararası standartlarda, kapsamlı bir temel eğitim alacaklar.  Adaylar bu süreçleri...