28 / 03 / 2024

Yeni Havalimanı vodafone

Yeni Havalimanı vodafone

 Vodafone, İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk çağrısını yapan ve ilk yapay zeka teknoloji denemelerini gerçekleştiren operatör oldu...

Yeni Havalimanı'nın ilk yapay zeka teknoloji denemeleri Vodafone'den!

 Vodafone, İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk çağrısını yapan ve ilk yapay zeka teknoloji denemelerini gerçekleştiren operatör oldu...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 10 gün kaldı!

29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 10 gün kaldı. Yüzde 97'si tamamlanan projenin açılışı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Yeni havalimanından Bakü seferlerinin bilet satışına başlandı!

THY Genel Müdürü Ekşi, İstanbul Yeni Havalimanı'ndan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye yapılacak olan seferlerin biletlerinin satışlarına başlandığını duyurdu.

İstanbul yeni havalimanındaki uçuşlara yoğun ilgi!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Ekşi yaptığı açıklamada, 7 günde 6 bin 957 kişinin İstanbul Yeni Havalimanı'ndan promosyon fiyatları ile uçmayı tercih ettiğini söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 3 bin kişilik yolcu testi yapıldı!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışı için geri sayım başladı. 3 bin kişinin katıldığı ORAT denemelerinin sonuncusu yapıldı. Testte 3 Türk Hava Yolları uçağı kullanıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda aceleye gerek yok!

Dünyanın en büyük havalinı İstanbul Yeni Havalimanı, 29 Ekim'de açılacak. Havalimanın açılışıyla ilgili endişeler ise devam ediyor. 

Yeni Havalimanı'nın otobüs ihalesi kamu yararı için iptal edildi!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İSMEK 22. Yıl Genel Sergi ve Festivali’nde yeni havalimanı hakkında konuştu. Uysal, havalimanının otobüs ihalesinin kamu yararı için iptal edildiğini açıkladı.

İstanbul Yeni Havalimanı çekim merkezi olacak!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. IGA İstanbul Yeni Havalimanı, tek bir havalimanından 300 ayrı destinasyona uçuş imkânı sağlayarak, Türkiye'nin küresel havayolu taşımacılığındaki iddiasını perçinleyecek bir 'çekim merkezi' olacak.

İstanbul Yeni Havalimanı rotasındaki konut fiyatları uçuşa geçti!

Hürriyet Emlak, dünya’da en fazla noktaya uçuş yapılacak ve İstanbul’u küresel havacılık pazarının en önemli merkezlerinden biri haline getirecek İstanbul Yeni Havalimanı güzergahındaki emlak fiyatlarını araştırdı. 

İBB'den Yeni Havalimanı otobüs ihalesi açıklaması!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Yeni Havalimanı'nda düzenlenen “Hedef 2023 Büyük Türkiye" zirvesinde konuştu. Uysal, İstanbul Yeni Havalimanı'nın otobüs ihalesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 3 uçaklık deneme!

THY'ye ait 3 uçak, deneme çalışmaları kapsamında İstanbul Yeni Havalimanı'na teker koyarak köprülere yanaştırılacak...

Yeni Havalimanı Türk müteahhitlere önemli kapılar açacak!

İstanbul Yeni Havalimanı (İYH) konsorsiyumunda yer alan Limak Yatırım Havalimanları Direktörü Haldun Fırat Köktürk, "Yeni Havalimanı Türk müteahhitlere önemli kapılar açacak" dedi.

Yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı!

İstanbul yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı. İç hat bileti 59 liraya satılan 3. havalimanına sadece tek hat belediye otobüsü olduğu için geriye 2 seçenek kalıyor. Şehir merkezinden özel otomobille yaklaşık 33 liraya gidiliyor ancak otopark ücreti şimdilik belli değil. Taksi ise 190 lira

Yeni Havalimanı vodafone Haberi

Yeni Havalimanı vodafone

Vodafone, İstanbul Yeni Havalimanı’nın dijital altyapısının en yüksek teknolojilerle geliştirilmesi çalışmaları kapsamında, havalimanının ilk çağrısını yapan ve ilk yapay zeka teknoloji denemelerini gerçekleştiren operatör oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,  Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vodafone, Cumhuriyet'in 95. yıl dönümünde kapılarını açacak olan dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı’nın dijital altyapısını en yüksek teknolojilerle geliştirdi.

Tüm operatörlerin iş birliğinde geliştirilen dijital şebekede havalimanında ilk çağrıyı yapan operatör olan Vodafone ayrıca, havalimanında yapay zeka teknoloji denemelerini gerçekleştiren ilk operatör de oldu.

Yapay zeka teknolojisi sayesinde abone yoğunluğu ve davranışlarına göre, sistem ve antenler kendi kendine yön değiştirerek ve optimizasyon yaparak abonelerin en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde alması sağlanacak. En yüksek teknolojiler ile kurulan bu dijital altyapı sayesinde havalimanı...