25 / 04 / 2024

yeni izsu binası

yeni izsu binası

Büyükşehir Belediyesi, İZSU için Halkapınar Su Fabrikası sahasına yeni bir hizmet binası kuracak. Yeni İzsu binası yüzde 40 enerji tasarrufu sağlayacak, yeni İZSU binasının çevre aydınlatması da güneş panelleri ile yapılacak...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat aşamasındaki Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Sakarya İŞKUR İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, 2016 yılı yatırım programı çerçevesinde 6.141.000,00 TL bedelle, Eksan Yapı İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. firmasına ihale edilip yer teslimi yapılarak yapımına başlanan yeni hizmet binasında hizmet birimleri, kütüphane, toplantı salonu ve yemekhane yer alacak.

Başiskele Serdar Mahallesi'ne yeni hizmet binası yapıldı!

Başiskele Belediyesi’nin Serdar Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı

Fatsa yeni hizmet binasının yüzde 40'ı tamam!

Fatsa Belediyesi yeni hizmet binası temel çalışmaları devam ediyor. Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, “Şu anda hizmet binamızın temeli ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Yüzde 40’lık bir alan şu an için bitti diyebilirim." dedi.

Bursa Yenişehir Ticaret Borsası’na yeni hizmet binası yapılıyor!

Bursa Yenişehir Ticaret Borsası’nın üyelerine daha iyi hizmet verebilmek ve hizmet kalitesini artırmak üzere başlattığı “Yeni Hizmet Binası” projesinde inşaat aşamasına geçiliyor.

Kütahya Şaphane Ziraat Odası'na yeni hizmet binası!

Şaphane Ziraat Odası'nın yeni hizmet binasının açılışı törenle yapıldı. Açılış töreninde konuşan Şaphane Kaymakamı Asım Solak, ilçedeki kurum ve kuruluşların hizmet binalarının yenilenmesiyle, hizmet kalitesinin daha da artacağını belirtti.

Burdur Bucak Ziraat Odası'na yeni hizmet binası!

Burdur'un Bucak ilçesinde ziraat odasına yeni hizmet binası yapılacak. Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni hizmet binasının yapımı için ihale gerçekleştirilerek, kaba inşaat bitirildi.

Sakarya yeni itfaiye binasında sona gelindi!

İtfaiye Teşkilatı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İtfaiye Teşkilatımız önümüzdeki günlerde yeni yerinde hizmet sunmaya başlayacak.

Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı sürüyor!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçtiğimiz ay temeli atılan ve hızla ilerleyen Kartepe Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Balıkesir HAYKOOP'un yeni hizmet binası açıldı!

Balıkesir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAYKOOP) yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

AYTO yeni hizmet binası ihalesini Krom İnşaat kazandı!

Aydın Ticaret Odası (AYTO) yeni hizmet binası ihalesi Aydın Ticaret Odası 4. Kat Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Sakarya'daki yeni itfaiye binasında sona gelindi!

Şehrin afet yönetim altyapısına kısa süre içerisinde kazandırılacak olan yeni İtfaiye Binası’nda incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “13 bin metrekarelik alanda çalışmalarımızın artık sona geldiğini görüyoruz." dedi

Bitlis Tatvan Belediyesi'ne yeni hizmet binası yapılıyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından bu yıl yapımına başlanan yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

yeni izsu binası Haberi

yeni izsu binası


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Konak ve Halkapınar Su Fabrikası’nda yer alan hizmet birimlerini tek çatı altında toplayacak. Hizmetlerin bir merkezden daha etkin yürütülebilmesi için harekete geçen İZSU Genel Müdürlüğü, Halkapınar Su Fabrikası içinde yapılması planlanan yeni bina için proje çalışmalarına başladı. Yeni Genel Müdürlük hizmet binası 43 bin metrekarelik alanda, 12 katlı olacak şekilde projelendirildi. Toplantı salonları, konferans salonları, personel çocukları için gündüz bakımevinin de yer alacağı binanın uygulama projeleri yıl sonunda tamamlanacak.


Yeni hizmet binasında gereksiz enerji sarfiyatının önüne geçilerek insan kaynaklı hataların ortadan kaldırılması ve kaynakların verimli kullanılması hedefleniyor. Binanın iç ve dış mimari aydınlatma sistemleri zamana, ortam ısı şiddetine, kullanım yoğunluğuna göre otomatik kontrol edilerek yüzde 40 enerji tasarrufu sağlanacak. Güneş panelleri ile çevre aydınlatması...