26 / 04 / 2024

Yeni Karaköy İskelesi ne zaman açılacak

Yeni Karaköy İskelesi ne zaman açılacak

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, deniz taşımacılığında milyonlarca yolcuya hizmet verecek olan olan Karaköy iskelesinin yüzer platformunu, iç donanımının yapılması için Haliç Tersanesi'ne getirdi.

Pera GYO Karaköy'deki VI. Vakıfhan binasının kira sözleşmesini yeniledi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın varlıkları arasında yer alan Karaköy'deki VI. Vakıfhan ismiyle maruf binanın kira sözleşmesi 31 Ocak 2021 tarihine kadar uzatıldı ve yeni bir sözleşme imzalandı...

Bartın Karaköy’de tapu mutluluğu!

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturmaya devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaköy Mahalle’sinde 10 aileye tapularını teslim etti.

Gençoğlu Karaköy Otelcilik'ten Karaköy'e yeni otel!

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

Karaköy İskelesi hizmete açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesi, hizmete açıldı.

Karaköy İskelesi 29 Mayıs'ta açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesinin montaj çalışmaları başlarken, iskele 29 Mayıs'ta hizmet vermeye başlayacak. 

Karaköy'ün yeni iskelesi yakında açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Karaköy'ün i yakında hizmete sunacak. İBB, şehir hatlarının yeni akıllı yüzer iskelesini yakında hizmete alacak.

Yeni Karaköy İskelesi tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, deniz taşımacılığında milyonlarca yolcuya hizmet verecek olan olan Karaköy iskelesinin yüzer platformunu, iç donanımının yapılması için Haliç Tersanesi'ne getirdi.

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası ihaleye çıkıyor!

24 yıllık batan Karaköy Vapur İskelesi için 23 Mart'ta ihaleye çıkılacak. Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi 1 milyon liraya mal olacak.

Malatya Karaköy'e yeni cami inşa ediliyor!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Karaköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gürkan, Karaköy Mahallesinde inşaatı devam eden camide incelemede bulunarak, caminin yapımına destek vereceklerini söyledi.

Desert Group'tan Karaköy’e yeni butik otel!

Desert Group, bünyesindeki farklı konsept restoranlarıyla son zamanlarda dikkat çekiyor. Grup Karaköy Colonie Restaurant’ın yanındaki binayı almış ve burayı butik otel olarak hizmet verecek şekilde hazırlıyormuş.

Karaköy, Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday!

Keller Williams, özellikle son yıllarda popülaritesi gün geçtikçe artan Karaköy gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği bölge kısa süre içinde Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday.

Karaköy Şehir Hatları'na yeni vapur iskelesi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi Ve İskele Binası Yapımı Projesi için harekete geçti. Yeni iskele yapımı projesi yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olacak...

Karaköy Balık Pazarı yeniden hizmete girdi!

22 Haziran'da kaçak iş yerleri olduğu gerekçesiyle yıkılan Karaköy Balık Pazarı, yeni binasında 25 iş yeriyle faaliyete yeniden faaliyete geçti.

Yeni Karaköy İskelesi ne zaman açılacak Haberi

Yeni Karaköy İskelesi ne zaman açılacak

Kentteki çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, deniz taşımacılığında milyonlarca yolcuya hizmet edecek olan Karaköy iskelesinin yüzer platformunu, iç donanımının yapılabilmesi için Haliç Tersanesi'ne getirdi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kadıköy ve Üsküdar seferlerinin yapıldığı Karaköy İskelesi, 2008'in Kasım ayında şiddetli lodos nedeniyle yan yatıp batmıştı. 25 sene hizmet veren yüzer iskele lodosta kullanılamaz hale gelirken, deniz ulaşımının sağlanması için yerine geçici bir yüzen duba konuldu. Batan iskelenin yerine yeniden yapılan yüzer iskele Tuzla'da imalatı tamamlanarak gece yarısı Haliç tersanesine getirildi. İskelenin ince imalatları Haliç tersanesinde tamamlandıktan sonra vatadanşların hizmetine alınacak.Yeni iskelede kafeterya, kütüphane, geniş bekleme salonları olacak.Yeni Karaköy iskelesi insanların kitap alışverişi yapacağı, kitap okuyup hem mimari şaheserleri, tarihi yarımadayı ve boğazı denizin 80 metre içerisinden 360 derece görebileceği kitap kafe...