26 / 04 / 2024

Yeni konut edinme sistemi

Yeni konut edinme sistemi

YEP'te Yapı Tasarruf Sandığı kurulacak. Bu sandıkla ev sahibi olmak isteyen vatandaşların hesaplarından bir havuz oluşturulacak. Devletin de bu havuza katkı sağlaması bekleniyor...

Yeni konut fiyatları bir yılda 8.35 arttı!

REIDIN Gayrimenkul ve Gayıimenkul Yatırını Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan 'Yeni konut Fiyat Endeksi'ne göre yeni konut fiyatlarında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 8.35 artış meydana geldi.

Eylülde yeni konut fiyatları artış yaşandı!

"Reidin–Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de artış gösterdi!

"REIDIN-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

Kahramanmaraş'ta 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Bölgede TOKİ ile belediyenin çalışmalara başladığını kaydeden Erkoç, "Bu mahallelerimizde çalışmalar devam ediyor." dedi.

ABD'de yeni konut inşaatları yüzde 6,5 arttı!

ABD'de yeni konut inşaatları eylülde 1.21 milyon ile 3 ay sonra ilk kez artış gösterdi. ABD'de konut başlangıç rakamları beklentilerin üzerinde artış kaydetti.

Yeni konut fiyatları Eylül'de arttı!

"Reidin-Gayrimenkııl ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de yüzde 1,30 yükseldi!

Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut Fiyat Endeksi Eylül'de yüzde 1,30 yükseldi!

"Reidin–Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül 'de yüzde 1.30 arttı!

Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de arttı!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları eylül ayında yüzde 1,30 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2015 Eylül raporu yayınlandı. Rapora göre yeni konut fiyatları eylül ayında yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de na kadar arttı?

Reidin–Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut edinme sistemi Haberi

Yeni konut edinme sistemi

Yeni Ekonomi Programı'nda Yapı Tasarruf Sandığı kurulacağı belirtiliyor. Eğer sandık hayata geçirilirse ev sahibi olmak isteyen vatandaşların hesaplarından bir havuz oluşturulacak. Devletin de bu havuza katkı sağlaması bekleniyor. Böylece ev almak için bir süre para biriktiren vatandaş sonraki dönemde ise kredi kullanarak konutun sahibi olacak. Kredi taksitlerini piyasadan bağımsız düşük faizle ödeyecek. Sisteme yeni girenler kredi çekenleri fonlayacak. Daha sonra gelenlerin birikimleri de öndekilere kredi olarak kullandırılacak. Almanya örneğinde vatandaş ev tutarının yüzde 40'ını biriktirdikten sonra geri kalanını kredi çekiyor. İşte Habertürk'ten Rahim Ak'ın haberi...

Yeni Ekonomi Programı'nda ev sahibi olmak isteyenler için Emlak Bankası bünyesinde uzun vadeli tasarrufu teşvik edecek Yapı Tasarruf Sandığı kurulacağı belirtiliyor. Eğer sandık hayata geçirilirse ev sahibi olmak isteyen vatandaşların hesaplarından bir havuz oluşturulacak. Devletin...