17 / 04 / 2024

yeni marina yatırımı

yeni marina yatırımı

Türk yatçıların da sayısının hızla artması nedeniyle marinaların talebe yanıt vermekte zorlandığı bildiriliyor...

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Bakan Uraloğlu: 2028'e kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı gerçekleştireceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 2028'e kadar gerçekleştirecekleri projelere ilişkin bilgi verdi. Bakan Uraloğlu 2028 yılına kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı yapacaklarını söyledi.

İslam Memiş kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu! Ne altın, ne dolar ne de gümüş! Servet kazandıracak

Her yıl yeni bir yatırım aracı ile yatırımcıların tanıştığını söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi! Yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verilecek! 

81 ilde yaygınlaştırılması hedeflenen IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi geldi. Program çerçevesinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verileceği de belirtildi. 

İslam Memiş’ten büyük kâr ettirecek yeni yatırım tavsiyesi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çeyrek altın ve cumhuriyet altınındaki işçilik farklarına dikkat çekti. Gam altın yerine yeni bir yatırım aracını paylaşan Memiş, bunu arkadaşına önerdiğini söyledi.

Peker GYO İspanya'da yeni yatırım modeliyle konut geliştirecek!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım hedeflerini paylaştı. Avrupa’da sürekli iş hacmini artıran şirket, yatırım lokasyonlarına İspanya’yı da dahil etti.

2011’de Bitcoin satın alan milyarderden yeni yatırım alanı tavsiyesi!

Bitcoin’i 2011’de satın alan milyarder, yeni yatırım alanlarını açıkladı. İşte bütün ayrıntılar...

Altın uzmanı İslam Memiş yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıkladı! Dünya bunu konuşacak! 

Altın uzmanı İslam Memiş, yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıklayarak ''dünya bunu konuşacak'' diyerek yatırıcıları şaşkına çevirdi...

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Altın yeni sahneye bomba gibi girerken asıl şampiyon belli oldu! Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın

Altın, yeni yıla bomba gibi girerken, 2023 yılının asıl şampiyonu belli oldu. Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın!

Altın trenini kaçıranlar dikkat! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Son dönemlerde gözlerin üzerinde olduğu altında büyük yükseliş yaşandı. Altın almaya güç yetmeyecek hale gelirken uzman isim uyardı. Altın alamayacak olanların yeni yatırımı paylaştı. İşte tüm detaylar...

yeni marina yatırımı Haberi

yeni marina yatırımı


Üst gelir grubuna hitab eden yat turizminde en fazla tercih edilen rotalara sahip olan Türkiye, marina sayısının yetersiz olması nedeniyle pazardan ancak yüzde 3,5 pay alabiliyor.


Dünya turizm liginde ilk sıralarda yer alan Türkiye, en yüksek katma değere sahip turizm dallarından yat turizminde potansiyelini kullanmak amacıyla marina yatırımlarına hız verdi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı rakamlarına göre 43 marina ve çekek yerinde 17 bin 500 yat bağlama kapasitesine ulaşan Türkiye, doluluk oranında da yüzde 90'a ulaştı.


Deniz Turizmi Birliği'nden alınan bilgiye göre Bodrum, Fethiye ve Göcek bölgesiyle İstanbul'daki limanların tamamen doldu. Çeşme, Didim ve Ayvalık'taki limanlardaki dolulukların yüzde 80 seviyesinde olduğu, Ambarlı'da yeni açılan limanlarda yüzde 50-60 arasında doluluğun olduğu ifade ediliyor.


Yatçılar açısından gözde rotalar arasında yer alan kıyılara sahip olan...