26 / 04 / 2024

yeni ofis kiralama

yeni ofis kiralama

İstanbul trafiği şirketleri metroya yöneltti. Yabancı şirketler, ofis seçerken metroya 500 metreden fazla yürüme mesafesi varsa vazgeçiyor. Yeni hatlar, ofis kiralarını yükseltiyor.Uluslararası şirketlerin yeni ofis kiralama kriteri...

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de Begüm Tuğçe Çetinsaya ve Gökhan Çetinsaya ortaklığında kuruldu.

Tmr Communıty Ofis Kiralama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tmr Communıty Ofis Kiralama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Temur tarafından kuruldu.

Kovid-19 salgını ofis trendlerini nasıl etkiledi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Asembly Buildings Kurucu Ortağı İsmet Öztanık'ın yeni ofis trendlerine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Hibrit çalışma yerleşiyor ‘ihtiyaç kadar ofis’ formülü öne çıkıyor' başlıklı yazısı...

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

Ofis kiralama sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Pandemi nedeniyle birçok ofis çalışanı uzaktan çalışma sistemine geçti. Bu durum ile kuşkusuz ofis kiralama sektörünü büyük ölçüde etkiledi. Peki, ilerleyen günlerde ofis kiralama sektörünü neler bekliyor?

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi?

Pandeminin çalışanlara ve çalışma hayatına etkileri sürerken, ofis tanımları ve sınırları genişlemeye devam ediyor. Farklı ofis konseptleri geliştiren Assembly Buildings de, Workplace Hospitality Club kapsamında anlaştığı restoran, otel ve müzelerle esnek ve bağımsız çalışma atanları sunuyor. 

Markalı konutun yeni adresi: Marmara Caddesi!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olacağının sinyallerinin verildiği Marmara Sanayi Sitesi Caddesi'nde yeni projeler hızla yükseliyor. Alan yeni ofis ve konut alanlarının yeni merkezi haline geldi.

Baha Ofis Kiralama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Baha Ofis Kiralama Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyıer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Haluk İskora tarafından kuruldu.

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

İşte yeni ofis kültürü!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, "Evden çalışma uzaktan çalışmaya dönüşüyor. Artık paylaşımlı ofisler hayatımıza girecek. Yeni nesil iş hanı kuruyoruz. Göz göz odalar olacak" diye konuştu.

Kolektif House yeni ofis çözümleri geliştiriyor!

Ofis beklentilerini yakından inceleyen Kolektif House, yeni ofis çözümleri geliştiriyor. Şirket, ön yatırım şartı olmadan, ofis dairelerinde kurumların ihtiyacına uygun taşınmaya hazır ofis modeline başlıyor.

yeni ofis kiralama Haberi

yeni ofis kiralama

İstanbul’da trafikte harcanan zaman her geçen gün artıyor. Bu nedenle, saatlerini trafikte harcamak istemeyenler konut alırken veya ofis kiralarken ulaşım kolaylığını ilk sıraya koydu. Son yıllarda özellikle ofis bölgeleri, ulaşım olanaklarına göre şekillenmeye başladı. Artık uluslararası ve ulusal şirketler, merkez seçerken ofisin niteliklerinin yanı sıra raylı sistemlere olan yakınlığına da çok dikkat ediyor. Hatta uluslararası şirketler 500 metreden fazla yürüme mesafesi olan yerleri kabul etmeyip, daha fazla kira ödeyecek olsalar da metroya yakın ofislere yöneliyor.


JLL Türkiye’nin ‘Ofisler Metro ile Doluyor’ raporuna göre bu durum, İstanbul’daki ofis bölgelerini de etkiliyor. Yeni metro hatlarının devreye girmesiyle Kartal, Maltepe, Küçükyalı, Kozyatağı, Ümraniye, Kağıthane ve Seyrantepe gibi yeni ofis aksları oluşmaya başlarken, Basın Ekspres Yolu ve Kavacık gibi akslar da dezavantaj yaşıyor. Yeni...