28 / 03 / 2024

yeni Trabzon Polis Okulu

yeni Trabzon Polis Okulu

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Pelitli Mahallesi'nde bulunan Polis Okulu'nun taşınmasına karar verildi. Esiroğlu'na taşınması planlanan Polis Okulu'nun Araklı Kalecik'e yapılması gündeme geldi.

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Memurların yeni maaşları tek tek açıklandı: Öğretmen, hemşire, doktor, polis 2024 Ocak'ta tam bu kadar alacak!

Memur maaş zammı 4 milyon civarında kamu görevlisini ilgilendiriyor. Öğretmen, hemşire, doktor, polis, avukat 2024 Ocak zamlı maaşları tek tek açıklandı. İşte yeni zamlı memur maaşları... 

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı! 166 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı. Verilen detaylara göre, Çarşıbaşı ilçesine 166 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ'den Trabzon Of'a 99 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Of projesiyle 99 yeni konut inşa edecek. İşte Of TOKİ projesi ile ilgili detaylar..

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaş tablosu!

Heyecanla beklenen kritik toplantının ardından memur maaşlarına 2024 ve 2025  yıllarında yapılacak zam oranları belli oldu. Peki Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaşlar!

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor! Trabzonlular dikkat!

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor. İşte TOKİ Trabzon 2023 projesi ile ilgili paylaşılan detaylar...Hemen bakın...

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu! 187 yeni konut geliyor!

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor...

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Bakan Adil Karaismailoğlu o tarihi açıkladı! Dünyanın en özel havalimanlarından biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını belirterek, "Dünyanın en özel havalimanlarından bir tanesi olacak." diye konuştu.

yeni Trabzon Polis Okulu Haberi

yeni Trabzon Polis Okulu

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Pelitli Mahallesi'nde bulunan Polis Okulu'nun taşınması planlanıyor. Esiroğlu ilçesine yapılması planlanan okulun  Araklı Kalecik'e taşınması gündeme geldi. 


İçişleri Bakanlığı'nın okulun Araklı'ya taşınması için yer istediği öğrenildi. Sağlık Bakanlığı'na hastane yapımı için tahsis edilen arazinin yarısına yakını Polis Okulu için İçişleri Bakanlığına Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kararıyla tahsis edildi. 


Trabzon İmar Komisyonu Üyesi Kenan Bağçiçek, konu ile ilgli açıklama yaptı. Bağçiçek, "Araklı tüneline girmeden daha önce TOKİ konutlarının yapılması düşünüldüğü mevki. Daha önce sağlık Bakanlığında sağlık tesisi alanı olarak görülen bölge. Daha sonra Emniyet Genel Müdürlüğünün talebiyle polis okula yapılması için kamu hizmet alanı olarak değişikliğidir. Kamu yararı olduğu için komisyon uygun gördü. Talep İçişleri Bakanlığı tarafından geldi'' şeklinde konuştu.


Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise şu ifadeleri kullandı: "Esiroğlu'nda...