25 / 04 / 2024

yeni wish more otelleri

yeni wish more otelleri

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Çin’den Türkiye’ye vinç köprüsü!

Yıldırım Kule Vinç de 2022 senesinde distribütörlüğünü üstlendiği Çin merkezli Dahan Teknoloji ve 80 iş ortağı ile geçtiğimiz günlerde İstanbul Wish More Hotel'de bir araya geldi.

Sinpaş More Suits ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmesi planlanan More Suits&Reidences projesi ön satışa çıkıyor. Projede teslimlerin Haziran 2021'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Wish More Hotel Şişli'de iki yeni otel açacak!

Mardinli Özkök Ailesi, Şişli'deki Sadıklar Pasajı'nı satın alarak beşyıldızlı lüks bir otelin inşaatına başlarken, Harbiye'de de bir başka beş yıldızlı otel projesi üzerinde çalışıyor.

Gazze'nin yeniden imara ihtiyacı var!

AArap Uluslararası Gazze İmar Heyeti toplantısı Bayrampaşa'daki Wish More Hotel'de düzenlendi. Huneydi, Gazze'yi yeniden onarmak için uluslararası bir hamle başlattıklarını söyledi.

Saroz Gayrimenkul'den Harbiye ve Şişli'ye 2 yeni otel!

Saroz Gayrimenkul'un ilk yatırımı Bayrampaşa'daki Wish More Hotel oldu. Firma önümüzdeki dönemde inşaat sektörüne yönelik de yatırım yapmayı planlıyor.

Wish More, Harbiye ve Şişli’de otel açacak!

İstanbul, turizmde tarihin en zor dönemini yaşıyor. Buna rağmen kentte yeni oteller açılmaya devam ediyor. Bunlardan biri de 120 milyon TL yatırımla Bayrampaşa’da hizmete giren Wish More Hotel.

Ev doktorluğu: Dekorasyonun yeni trendi!

Dekorasyonda son günlerde çok popüler olmaya başlayan yeni bir trend var: Ev doktorluğu. Türkiye’de ilk kez vermeye başlayan ‘four&more’un yaratıcıları Özge Ferhatoğlu ve Pınar Küçük, bu konsepti anlattı. Peki Nedir bu ‘ev doktorluğu’?

Helis More projesinin yüzde 40'ı satıldı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Kartal’da Projebeyaz’ın yeni projesi Helis More’a büyük talep geldi. 231 konuttan oluşan projenin yüzde 40 ‘ı lansmana çıkmadan satıldı. Bu yüzde 40 lık bölümün yüzde 20'sini ise tek başına Kuveytli bir yatırımcı satın aldı

Helis More, CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Projebeyaz, grup şirketlerinden Helis Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği yeni karma projesi Helis More'un ofis ve mağazalarının Türkiye tanıtımı 4-8 Kasım arasında düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda gerçekleşti.

Kale'nin yeni tasarımı More banyolara şıklık getiriyor!

Kaliteli, estetik ve işlevsel ürünleriyle yaşam konforunu artıran Kale, yalın bir tasarım anlayışıyla hayata geçirdiği yeni serisi ‘More’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

yeni wish more otelleri Haberi

yeni wish more otelleri

Dubai'de gerçekleştirilen büyük turizm fuarı olan Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslararası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Şirket fuarda Şişli Halaskargazi’deki ikinci otelinin çok yakında açılacağını duyurdu. Orta Doğu pazarında bilinen bir marka olma yolunda hızla ilerleyen beş yıldızlı otel, aynı zamanda Türkiye’nin sahip olduğu turizm değerlerinin tanıtılmasına da katkı sağlıyor. 

Global ölçekte faaliyet gösteren turizm acenteleriyle kapsamlı görüşmeler gerçekleştiren Wish More Hotel İstanbul, Şişli Halaskargazi’deki ikinci otelinin kısa süre içinde açılacağını da fuar kapsamında duyurdu. Önümüzdeki dönem için uluslararası arenada önemli ticari işbirlikleri geliştiren Wish More Hotel İstanbul, hizmete açmayı planladığı ikinci oteliyle, konaklama deneyiminde lüks anlayışı ile çıtayı yükseltmeyi hedefliyor. 

Wish More Hotel İstanbul'da  %90 oranı

Wish More Hotel İstanbul Genel Müdürü Erkan Akkurt,...