26 / 04 / 2024

yeni xiaomi civi özellikleri

yeni xiaomi civi özellikleri

Xiaomi'nin 2021 Eylül ayında tanıtımını yaptığı Civi modelinin sıradaki varisi belli oldu! Yeni özellikleri ve fiyatı ile pek çok kişinin aklını başından aldı. İşte 2022 Mart fiyat listesi...

A101'de Xiaomi airfryer 3 bin 999 TL’ye, filtre kahve makinesi 349 TL’ye 2 USB’li 3’lü priz 189 TL’ye düştü!

A101’in 23 Kasım tarihli yeni aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu doğrultuda, Xiaomi airfryer 3 bin 999 TL’ye, filtre kahve makinesi 349 TL’ye 2 USB’li 3’lü priz 189 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 23 Kasım 2023...

Türkiye’de üretilen Redmi 12’nin yeni 8GB + 128GB versiyonu satışa sunuldu

Xiaomi, maksimum değer ve uygun fiyatı ile, eğlence deneyimi ve akıcı bir işletim sistemi arayan kullanıcılara yönelik üst düzey seviyede teknik özelliklerle donatılan yeni akıllı telefonu Redmi 12'yi tanıttı. İşte Redmi 12'nin merak edilen özellikleri...

Carrefoursa'dan Xiaomi Note 12 Pro'ya olağanüstü indirim! Fiyatını birden dibe çektiler! 

Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden Carrefoursa, teknoloji dünyasının gözdesi Xiaomi Note 12 Pro için beklenmedik bir indirim hamlesi gerçekleştirdi. Akıllı telefon tutkunlarını sevindiren bu kampanya ile Xiaomi'nin en yeni modeli Note 12 Pro, olağanüstü bir fiyat avantajıyla sunuluyor.

Üçlü kamera sistemiyle dikkat çeken Xiaomi 13T'nin herkesten saklanan gerçek görüntüsü sızdı!

Xiaomi'nin, amiral gemisi modelleriyle rekabet edecek yeni bir cep telefonu modeli gün yüzüne çıktı. Xiaomi 13T adını taşıyan bu cihaz, etkileyici bir 144Hz OLED ekran ve üçlü kamera sistemine sahip olarak geliyor.

Xiaomi 13T'nin Özellikleri Ortaya Çıktı: Yüksek Performans ve Gelişmiş Kameralar!

Mobil teknoloji devi Xiaomi, merakla beklenen yeni modeli Xiaomi 13T'nin özelliklerini açıkladı. 144 Hz AMOLED ekran, MediaTek Dimensity 8200-Ultra işlemci, Leica lensli 50 MP kameralar ve 120W hızlı şarj gibi özelliklerle donatılan bu akıllı telefon, 1 Eylül'de resmi olarak tanıtılacak.

Xiaomi 13T: Uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonun özellikleri belli oldu!

Xiaomi 13T'nin yakında tanıtılması bekleniyor ve akıllı telefonunun temel teknik özellikleri artık açıklandı. Peki, bu yeni cihaz kullanıcılara neler sunacak?

Xiaomi 13 Ultra ile sınırları zorlayan teknoloji Avrupa'ya geliyor!

Akıllı telefon devi Xiaomi, merakla beklenen yeni modeli Xiaomi 13 Ultra'yı Avrupa pazarında satışa çıkardı. Ultra yüksek performansı ve benzersiz özellikleriyle dikkat çeken cihazın Türkiye fiyatı da tahmin edildi. İşte Xiaomi 13 Ultra'nın muhteşem özellikleri ve Türkiye'deki tahmini satış fiyatı!

Android 14 / MIUI 15 güncellemesiyle şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri belli oldu! Güncelleme yolda, geliyor!

Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri için beklenen Android 14 güncellemesi yakında çıkıyor. MIUI 15'in Aralık 2023'te kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Xiaomi, şu anda beta testlerini sürdürerek yeni sürümü uyumlu modellere sunmaya hazırlanıyor.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro rekabetçi fiyatı ile Vatan Bilgisayar'da satışa çıktı!

Xiaomi'nin popüler Redmi Note serisinin en yeni üyesi Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Vatan Bilgisayar'da satışa çıktı. Peki, Xiaomi Redmi Note 12 Pro fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Xiaomi'den hayranlarına müjde! İşte 14 Pro'nun ilk görüntüleri

Xiaomi 13 serisi, cihazın performansını, kamerasını ve pil ömrünü öven birçok yorumcu ile büyük beğeni topladı. Bu cihazlar nispeten yeni olmasına rağmen, teknoloji dünyası her zaman sırada ne olduğunu görmek için heyecanlı. Telefonun ilk görüntüleri, ekranın tasarımında önemli değişiklikler getirec

Xiaomi 14 Pro İşlemcisi Açıklandı: Yüksek Performansıyla Şaşırtacak!

Heyecanla beklenen Xiaomi 14 Pro modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son haberlere göre, bu akıllı telefonun hangi işlemciyle donatılacağı açıklandı ve performans konusunda büyük beklentilere yol açıyor.

Etkileyici tasarımı ile Xiaomi Civi 3 piyasaya çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı

Bir dizi sızıntı ve söylentiden sonra , Xiaomi nihayet Çin'de Xiaomi Civi 3 akıllı telefonunu piyasaya sürdü. 2022'de piyasaya sürülen Xiaomi Civi 2'nin doğrudan halefi olarak geliyor. Cihaz, Öyleyse Xiaomi Civi 3'ün teknik özellikleri ve fiyatına daha yakından bakalım.

Xiaomi Redmi Note 12S, Migros Mağazalarında Şimdi Satışta!

Xiaomi'nin Yeni Orta Segment Telefonu Redmi Note 12S, Migros'ta İndirimli Fiyatlarla Buluşuyor. İşte ayrıntılar...

yeni xiaomi civi özellikleri Haberi

yeni xiaomi civi özellikleri

Her zaman kalifiye telefonlar üreten Xiaomi, uygun fiyatlı cihazlarına bir yenisini daha katmaya hazırlanıyor.

Teknik özelliklerinden dolayı orta sınıf için tasarlandığı düşünülen Civi modeli, Xiaomi'nin orta segment akıllı telefon kategorisini çeşitlendirecek.

Akıllı cihazın adının Xiaomi Civi 2 olacağı üzerine söylentiler olsa da piyasadan güvenilir kaynakların söylediklerine göre cihazın ismi Xiaomi Civi S olavak ve K9S kod adıyla satışa sunulacak.

Eski Civi modeline göre pek bir değişik olmayacağı da söylentiler arasında yer alırken cihazın ince ve hafif ayrıca özçekim (Selfie) odaklı olacağı da iddia ediliyor.

Xiaomi Civi S, Full HD Plus ekran çözünürlüğüne ve 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacak. Civi S'de OLED ekran teknolojisi bulunacağı da düşünülüyor.

İşlemcisi ise Qualcomm Snapdragon 778GPlus yonga setinden oluşacak. batarya kapasitesinin ise 4500 mAh'den aşağı olmayacağı...