26 / 04 / 2024

yeni zelanda güvenli havayolu şirketi

yeni zelanda güvenli havayolu şirketi

Dünyanın en güvenli havayolu şirketinin Yeni Zelanda Havayolu şirketi Air New Zealand olduğu açıklandı. Alman havayolu kazaları araştırmaları bürosunun oluşturduğu listeye göre geçen sene birinci olan Finlandiyalı Finair üçüncü sıraya geriledi...

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

e-Ticarette yeni dönem başlıyor. Artık internetten alışveriş daha güvenli hale gelecek!

Ticaret Bakanlığı, internetten sipariş verilen ürünlere yönelik etkin piyasa ve gözetim mekanizması için yeni bir sistem kuracak. e-Ticarette Ürün Güvenliği Projesi de devreye alınacak.

Samsung Knox Matrix ile çoklu cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlıyor!

Samsung Knox Matrix ile cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlatıyor. Bu yeni platform sayesinde Samsung marka cihazlar, güvenli bir ağ içinde birbirlerini koruyacak. İşte ayrıntılar...

Ticaret Bakanlığı'ndan yeni hamle! Piyasada güvenli ürünlerin satılması için düğmeye bastı!

Ticaret Bakanlığı tarafından, piyasaya sunulacak ürünlerin gereken güvenlik şartlarını taşımasını sağlamak amacıyla gümrük ve dış ticaret müdürlükleri bünyesinde "Güvenli Ürün Danışma Ofisleri" kuruldu.

Apple, iPhone güvenliğini artırmak için üç yeni özelliği duyurdu!

Teknoloji devi Apple, iPhone ürünlerinde güvenliği artırmak için gelecek yıl üç yeni özellik sunacak! İşte detaylar..

Otomobillerde yeni dönem! Yeni nesil güvenlik sistemlerinde düzenleme!

İmal edilecek olan araçların yüksek güvenlik ve düşük emisyon seyirlerinde olması ve aynı zamanda kara yollarındaki can ve mal güvenliğinin yükseltilmesi ile birlikte daha çevreci araçların kullanımının olabilmesi için yeni nesil güvenlik sistemleri ile ilgili düzenleme yapıldı. İşte detaylar…

Bosch’tan güvenliğinizi arttıracak ürün: Portatif güvenlik kamerası

Bosch, çok amaçlı yeni portatif güvenlik kamerasını tanıttı. Birçok özelliği bünyesinde barındıran akıllı kamerasıyla güvenliğinizi sağlarken, hayatınızı da kolaylaştıracaksınız.

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Dere yatağındaki konutlar güvenli yerlere transfer edilmeli!

Son dönemde meydana gelen sel felaketleri, dere yataklarına yapılan konutların yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Dere yatağında inşa edilen birçok konutun yer aldığı Türkiye'de yeni felaketlerin meydana gelmemesi için bu konutların güvenli bölgelere transfer edilmeli.  

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

TSE ile TGDF arasında güvenli üretime ilişkin iş birliği!

Türk Standardları Enstitüsü ile Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu arasında, yeni tip koronavirüs salgını sonrası güvenli üretim belgelendirme ve standardizasyon konularında iş birliğine gidildi.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

yeni zelanda güvenli havayolu şirketi Haberi

yeni zelanda güvenli havayolu şirketi


Dünyanın en güvenli havayolu şirketinin Yeni Zelanda Havayolu şirketi Air New Zealand olduğu açıklandı.


Alman havayolu kazaları araştırmaları bürosunun (JACDEC) oluşturduğu listeye göre geçen sene en güvenli havayolu ilan edilen Finlandiyalı Finair bu yıl üçüncü sıraya geriledi. İkinci sıraya ise Hong Kong'dan Cathay Pacific havayolu şirketi yerleşti. Türk Hava Yolları bu listede geçen sene 54´üncü sıradayken bu sene 51´inci sıraya yükseldi.


Alman Lufthansa şirketi ise 2013 yılında 18´inci, Air Berlin 26'ncı, Condor da 29'uncu sırada yer aldı. Söz konusu liste oluşturulurken sadece ağır kazalar değil, küçük aksaklıklar da dikkate alındı. JACDEC´in açıklamasına göre 2013 yılı tüm hava yolculuğu tarihinde en güvenli yıllardan biri olarak tarihe geçti. 2013 yılının en ağır kazasını Kore Hava Yolları Asiana Airlines'ın 6 Temmuz´da San Fransisco Havaalanı'na...