19 / 04 / 2024

Yeni Zigana Tüneli projesi

Yeni Zigana Tüneli projesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

Yeni Zigana Tüneli'nin yüzde 60'ı tamam!

Yeni Zigana Tüneli'ndeki çalışmalarda yüzde 60 seviyesine yaklaşıldı.  Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, çalışmaları yerinde inceledi...

Yeni Zigana Tüneli projesi 2020'de tamamlanacak!

Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin, Yeni Zigana Tüneli proje çalışmalarını inceledi Cengiz İnşaat Maçka Şantiyesini ziyaret eden Pişkin'e, şantiye şefi ve aynı zamanda Proje Müdürü Tarık Eyüboğlu ile şantiye şefi Yavuz Akpınar tarafından brifing verildi.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam geldi: Bugün itibarıyla tek yön için otomobiller 80 TL, minibüsler 120 TL ödeyecek!

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam geldi. Yeni geçiş ücretleri bir bir açıklandı. İşte o rakamlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Dünyanın 3. en uzun çift tüplü tüneli Zigana Tüneli açıldı!

Dünyanın üçüncü, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olarak hayata geçirilen Zigana Tüneli açıldı.

Zigana Tüneli açılıyor: 1 saat süren yol 30 dakikaya düşecek!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en uzun, dünyanın ise sayılı çift tüp kara yolu tünellerinden olan Zigana Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan törenle bugün açılacak. İşte detaylar...

Yeni Zigana Tüneli yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yarın hizmete açılacak olan Zigana Tüneli ile zamandan 92 milyon lira, akaryakıttan 180 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 272 milyon lira tasarruf sağlanacağını söyledi.

Bakan Karaismailoğlu Zigana Tünelinin açılış tarihini açıkladı! Tarihe geçecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, tarihe geçecek projeler arasında olan Zigana Tüneli'nin 3 Mayıs'ta açılacağını açıkladı.

Avrasya Tüneli rekor kırdı! İşte günlük geçiş sayısı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 9 Kasım Çarşamba günü Avrasya Tüneli'nden 71 bin 110 aracın geçtiğini ve bunun yeni bir rekor olduğunu açıkladı.

Zigana Tüneli'nin yüzde 81'i tamamlandı!

Avrupa'nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olacak Zigana Tüneli'nin inşaatının yüzde 81'i tamamlandı.

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Zigana Tüneli'nin yüzde 76’sı tamamlandı!

Avrupa'nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olacak Zigana Tüneli'nin inşaatının yüzde 76'sı tamamlandı. 

Yeni Zigana Tüneli'nin havalandırma sistemi Avrupa'da ilk olacak!

Türkiye'nin mega projelerinden biri olan ve yapımı devam eden Trabzon-Gümüşhane yolundaki Zigana Tüneli, havalandırma sistemleriyle Avrupa'da bir ilk olacak.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

Yeni Zigana Tüneli projesi Haberi

Yeni Zigana Tüneli projesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon'daki temasları dahilinde Vali İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nu makamlarında ziyaret etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Büyükşehir Belediyesince Atatürk Alanı ve Meydan Parkı civarında devam eden cephe sağlıklaştırma çalışmalarını denetledi, Belediye Başkanı Zorluoğlu'ndan bilgi aldı.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığını da ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, İl Başkanı Haydar Revi ve parti yöneticileriyle bir araya geldi.

Karaismailoğlu, burada gazetecilere, sabahın erken saatlerinden itibaren kentin yöneticileri ile Trabzon için neler yaptıkları, yapacakları ve gelecekte neler olması gerektiği konularında istişarelerde bulunduklarını belirtti.

"Bölgeye çok büyük katkıda bulunacak"

Yeni Zigana Tüneli inşaatında da incelemelerde bulunacağını belirten Bakan Karaismailoğlu, "Orada da işler iyi gidiyor, hızlandırılması konusunda çalışmalarımız devam edecek. O da ülkemizin en önemli,...