29 / 03 / 2024

yenikapı metro inşası

yenikapı metro inşası

Yenikapı-Unkapanı arası metro inşaatı Yenikapı istasyonunda kule vinç devrildi

Doğuş Holding'in Sofya'da metro inşaatı tamamlanıyor!

Bulgaristan'da 2003 yılından beri faaliyet gösteren Doğuş Holdingin bu ülkedeki üçüncü büyük projesi olan Sofya metro ağının genişletilmesi için yapılan 6 kilometrelik tünel inşasında sona yaklaşıldı.

Ekrem İmamoğlu: Metro inşaatları hızlanacak!

CHP İstanbul büyükşehir belediye başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, metro inşaatlarına hız kazandıracaklarına hız vereceklerini söyledi. Yeşil alan sayısını artıracaklarını söyleyen İmamoğlu, ''Yapılaşmanın önüne geçilmeli” dedi.

İstanbul'da yeni yüksek hızlı tren projesinin inşasına başlayacağız!

İstanbul'da yeni yüksek hızlı tren projesinin inşasına başlayacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplam maliyeti 10,5 katrilyon lira olan yüksek hızlı tren projemizin, proje çalışmaları bitti, yakında inşasına başlıyoruz" dedi...

Suriye'nin yeniden inşasına Suudi Arabistan yardım edecek!

ABD Başkanı Donald Trump yaptığı açıklamada Suriye'nin yeniden inşasına yardım için gereken parayı ABD'nin yerine Suudi Arabistan'ın ödemeyi kabul ettiğini söyledi.

Gebze'de metro inşaatına ilişkin 4 soru mecliste!

Gebze'de metro inşaatı nedeniyle kesilen ağaçlar meclis gündemine taşındı.CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, konuya ilişkin 4 soru sordu...

Türk Dışişlerinden İsrail'e yeni konut inşası tepkisi!

Dışişleri Bakanlığından, İsrail'in Doğu Kudüs'te 792 yeni konut inşasına onay vermesine yönelik açıklama yapıldı.

İsrail, Kudüs'te 640 yeni konut inşasına onay verdi!

İsrail hükümeti, işgal altında bulunan Kudüs'teki bir Yahudi yerleşim biriminde 640 yeni konut inşasına onay verdi.

Ümraniye'deki metro inşaatındaki göçükte dinamit şüphesi!

Dudullu-Bostancı metro inşaat sahasının da olduğu caddede meydana gelen göçük sonrası 2 kişi hayatını kaybetmişti. Göçük altında kalan Mehmet Altun ve Güray Halat'ın daha önce yakınlarına “Dinamit patlamaları duyuyoruz ve çok korkuyoruz” dediği iddia edildi.

İsrail'den El Halil'e konut inşası planı!

İsrail Savunma Bakanı Liberman, işgal altında bulunan Batı Şeria'nın güneyindeki El Halil bölgesindeki yasa dışı Yahudi yerleşim biriminin genişletilmesi için ek konut inşası planlandığını açıkladı.

Ümraniye'de metro inşaatı yakınında göçük: 2 kişi öldü!

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede göçük meydana geldi. Çevredeki bir siteye ait olan güvenlik kulübesinin de göçükte kalması sebebiyle arama kurtarma çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarında göçük altında kalan 2 güvenlik görevlisinin cansız bedenine ulaşıldı.

Adana'daki metro inşaatına ilişkin 6 soru TBMM'de!

Adana'daki metro inşaatının Bakanlığa devredilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şırnak'ın yeniden inşası için 3 milyar lira!

Şırnak'ta terörün oluşturduğu hasarı ortadan kaldırmak için çalışmalar başlatıldı. Bölgenin yeniden inşası için 3 milyar lira harcandı.

Malatya Beydağı Tabiat Parkı’nın inşası başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnderesi Mevkii’nde bulunan ve Jandarma İl Komutanlığı tarafından hayata geçirilecek tabiat parkın inşası başladı.

yenikapı metro inşası Haberi

yenikapı metro inşası

Yenikapı istasyonunda meydana gelen olayda, tren istasyonu yanında bulunan inşası tamamlanan alanın üzerine kule vinç devrildi. Olayın meydana geliş sebebi henüz tam olarak bilinmezken, ilk belirlemelere göre vincin toprak kayması sonucu devrildiği...