25 / 04 / 2024

yenimahalle belediyesi umut evi projesi

yenimahalle belediyesi umut evi projesi

Ankara Yenimahalle Belediyesi, Umut Evi projesi ile önümüzdeki dönemde de engelli vatandaşların yanında olacak. Engelliler bu merkezde hayatlarını idame edebilmeleri için eğitim alacak, üretim ve sosyo-kültürel etkinlikler yapabilecek...

Yenimahalle Belediyesi sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satacak!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Ergazi ve Macun'da yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor.

Yenimahalle Belediyesi Ankara'da konut imarlı 2 arsa satacak!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı.

Yenimahalle Belediyesi Ankara Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor. İşte ihale detayları...

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Yenimahalle Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Hafta sonu belediyenin tahsilat veznelerinin açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Yenimahalle Kadın Sığınma Evi'ne yeni bina tahsisi!

Hayırsever Abdurrahman Karamanlıoğlu’nun 2014'te 5 yıl süre ile Yenimahalle Belediyesi’ne Kadın Sığınma Evi olarak tahsis ettiği bina, şiddet mağduru kadınlara umut olmayı sürdürüyor.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Yenimahalle Ata Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından her mahalleye yapılması planlanan kültür merkezlerinden birisi daha Ata Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Yenimahalle Barıştepe Sağlık Ocağı hizmete açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan 33’üncü sağlık ocağı olan Barıştepe Sağlık Ocağı hizmete açıldı.

Ankara Yenimahalle'de dönüşüm zamanı!

Yenimahalle Belediyesi Meclis üyesi aday adayları ve Belediye Başkan aday adaylarıyla buluşan AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Dr. Veysel Tiryaki, projelerini anlattı.

Ankara Yenimahalle’de iskânsız ev kalmayacak!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda da çok önemli adımlar atıyor.

Yenimahalle Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri'ni hizmete açtı.

yenimahalle belediyesi umut evi projesi Haberi

yenimahalle belediyesi umut evi projesi


Ankara Yenimahalle Belediyesi, Umut Evi projesi ile önümüzdeki dönemde de engelli vatandaşların yanında olacak. Engelliler bu merkezde hayatlarını kendi kendilerine idame edebilmeleri için eğitim alacak, üretim ve sosyo-kültürel etkinlikler yapabilecek.


Herkesi düşünerek projeler ürettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sadece sağlıklı bireyler için değil toplumdaki dezavantajlı bireyler için de hizmet ürettiklerini vurguladı. Yenimahalle’yi 5 yıl içinde engelsiz bir ilçe haline getirdiklerini kaydeden Yaşar, “Göreve geldiğimde Yenimahalle Belediyesi’nde engellilerle ilgili çalışma yapan hiçbir birim yokken Engelli Birimi’nin oluşturulmasını sağladım ve ilk adımı atmış oldum. Ardından Yenimahalle’deki engellileri tespit ederek onlara çeşitli hizmetler verdim. 5 senedir büyük projelere imza attım.” dedi.


Umut Evi projesinin de bu hizmetlerden birisi olacağını ifade eden Yaşar, şunları söyledi: “Engellilerin topluma kazandırılması için Umut Evi büyük imkanlar...