19 / 04 / 2024

Yenisahra ve Barbaros imar planı komisyonu

Yenisahra ve Barbaros imar planı komisyonu

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısında, iki mahallenin 1/5000’lik imar planlarının karara bağlanması için İBB Meclisi nezdinde girişimlerde bulunacak bir komisyon kurulmasına karar verildi.

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi, 1,84 Ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Ataşehir'de 25 gecekondu sahibi daha yeni yuvalarına kavuştu!

Emekevler bölgesi ve Barbaros Mahallesi’nde sosyal donatı alanında yer alan gecekondu sahiplerine daire tahsisleri yapıldı.

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Kabakoz ve Barbaros Mahalleleri taşınıyor!

Kocaeli Büyükşehir Meclisi’nde gündem maddelerinin tartışıldığı sırasında muhalefetin görüşlerini yanıtlayan Başkan Tahir Büyükakın, 'Kent Konut artık lüks konut üretmeyecek. Kabakoz ve Barbaros mahallelerindeki mağduriyeti gidermek için sosyal konut yapacağız' dedi.

Yenisahra ve Barbaros imar planlarında müjde!

Ataşehir Belediyesi 28 Mart perşembe günü Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri'nin 1/1000 Ölçekli I. Etap Revizyon Uygulama İmar Planı'nı askıya çıkardı. Plan, 30 gün süre ile askıda kalacak.

Ataşehir’in imar sorunu çözüldü!

Ataşehir'in Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları İBB Meclisi'nden oy birliğiyle geçti.

Ataşehir’in imar sorunu çözülüyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Erdem, " Cuma günü Yenisahra ve Barbaros Mahallemizin 40 yıldır beklenen imarları çıkmış olacak" dedi...

Nesa Profesyonel Bina Ve Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Nesa Profesyonel Bina Ve Site Yönetimi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Bodur Tiftik ve Barbaros Hayret  Has ortaklığında kuruldu. 

Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti!

Bodrum’un en lüks projelerinden olan Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti. Yüzde 25’i satılan projeye İngiliz, Hint ve Körfez ülkelerinden aileler yoğun ilgi gösteriyor.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 627 konut ve 22 dükkan!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1.Etap 627 Adet Konut ve 22 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Yenisahra ve Barbaros 1/1000'lik imar planları onaylandı!

Yenisahra ve Barbaros Mahallelerinin 1/1000'lik imar planları Ataşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildi.

Merba İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merba İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Turgut Çalık ve Barbaros Hayret Binicioğlu ortaklığında kuruldu. 

Yenisahra ve Barbaros imar planı komisyonu Haberi

Yenisahra ve Barbaros imar planı komisyonu

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin katılımıyla Barbaros ve Yenisahra mahallelerinin imar planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ataşehir Belediye Binası Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda Başkan Battal İlgezdi süreç hakkında bilgi vererek şunları söyledi: "İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce 1/5000'lik planlar çıkarılmıştı, fakat mahkeme kararı ile iptal edildi, o bölgede yaşayan ve arsaları yeşil alanda kalan vatandaşlarımız tarafından açılan mahkeme ile bir buçuk yıl evvelki o planlar iptal edildi. Bunun neticesinde yeni bir plan yapılması gerekiyordu. 22 Nisan 2016'da İBB bu bölgeyle ilgili 1/5000'lik planı yaptı. Bir ay askıda kaldıktan sonra 23 Mayıs 2016 tarihinde Ataşehir Belediyesi'ne geldi. Kadir Topbaş'a bu planları yaptıkları için teşekkür ediyorum. Planlar bize geldiğinde bölgede bir ofis tuttuk ve mahalleli vatandaşlarımızla görüştük. Arazisi yeşil alanlar, cami...