29 / 03 / 2024

yenişehir 2013

yenişehir 2013

3. havaalanı, Yenişehir, 3. köprü… İstanbul’a damgasına vuracak bu büyük projeleri yakından ilgilendiren bir bölge, Arnavutköy. Projelerin etkisiyle bölgedeki emlak fiyatları uçmaya devam ediyor…

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi'nden kaçak yapılara geçit yok!

Yenişehir Belediyesi Eş başkanları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş , İmar Şehircilik ve Zabıta müdürlüğüyle yapılan toplantı hakkında açıklamalarda bulundu..

Şenkaya İnşaat Kurtköy Yenişehir'deki 3. proje fiyatları!

Şenkaya İnşaat Kurtköy Yenişehir'deki 3. proje fiyatları 186 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede 4 blok yer alıyor.

Şenkaya İnşaat Kurtköy Yenişehir'deki 3. projesinde kapalı satışlara başladı!

İnşaat çalışmalarına Mayıs ya da Haziran ayında başlanacak Şenkaya İnşaat'ın Kurtköy Yenişehir'deki 3. projesinde kapalı satışlar başladı. Projede fiyatlar 186 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bursa Yenişehir SGK binası ne zaman açılacak?

Bursa Yenişehir'de yapımına 2 yıl önce başlanan SGK hizmet binası inşaatı bitmesine rağmen açılamıyor. 2013 yılının sonlarında toplam 800 metrekarelik alanda inşaatına başlanan SGK hizmet binasının 150 günde tamamlanıp hizmete girmesi bekleniyor..

Metin Anıl: İnegöl Yenişehir'le planlanmalı!

Bursa'nın İnegöl ilçesi gelecekte ovada değil, kuzeydeki tarım dışı arazilere doğru büyümek istiyor. İş çevreleri İnegöl'ün büyümesinin komşu ilçe Yenişehir ile birlikte planlanması gerektiğini düşünüyor.

Yenişehir'e 104 yataklı huzurevi açılıyor!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatının yüzde 80'lik tefrişatı tamamlandı" dedi.

Yenişehir'in yeni huzurevi Nisan'da açılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatı TOKİ tarafından yapıldı." dedi.

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Yenişehir Voyvoda Camii restore ediliyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan tarihi camiiler Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor. Yenişehir’deki en eski camilerinden biri olarak bilinen Voyvoda (Çınarlı) Camii Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor..

Yenişehir'e 4.5 milyon TL'ye sulama göleti inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir ilçesinde çiftçilere verdiği gölet sözünü tuttu. Yenişehir ilçesine bağlı Terziler köyüne BUSKİ tarafından yapılacak sulama göleti 4,5 milyon TL’ye mal olacak.

Bursa Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi için acele kamulaştırma!

Bursa Yenişehir İlçesinde tesis edilecek Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi'nin yapımı amacıyla, proje güzergahına isabet eden alanlarda Türk Standartları Enstitüsü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Yenişehir Pazaryeri'nin kader değişecek!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Yenişehir Pazaryeri’ne inşa edilmesi planlanan yeni hizmet binasının bölgenin kalkınarak gelişmesine katkı koyacağını söyledi. Konak Belediyesi’nin yeni hizmet binasıyla ilgili öneriler geldi.

Şanlıurfa Yenişehir'de 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki 5 bin metrekare büyüklüğündeki boş arsayı 15 milyon TL + KDV muhammen bedel ile satışa çıkardı. İşte Şanlıurfa'daki o arsa satışı ihalesinin detayları...

yenişehir 2013 Haberi

yenişehir 2013

Doğusunda Eyüp, güneydoğusunda Başakşehir ve Esenyurt, güneyinde Büyükçekmece ve batısında Çatalca ilçelerine komşu olan Arnavutköy, aynı zamanda Karadeniz’e kıyısı olan İstanbul ilçelerinden. 2008 yılında ilçe statüsüne kavuşan Arnavutköy’ün Küçükçekmece ve Büyükçekmece Gölü’ne de kıyısı bulunuyor. 


Doğayla iç içe bir yaşam sunan Arnavutköy, günümüzde İstanbul’un alternatif yerleşim yerlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Gelişimine paralel olarak bölgenin nüfusu da her geçen sene artış gösteriyor. 2008’de 163 bin 510 olan nüfus, 2010’da 188 bin 011’e 2011’de 198 bin 230’a yükselirken, bölgenin şu an için güncel nüfusu 206 bin 299 kişi. 


Yıllar önce bir köy olan Arnavutköy, bugün geldiği noktada büyük yatırımcıların gözdesi oldu. Bölgede arsa fiyatları son 1,5 sene içinde yüzde 100’lük bir artış kaydederken, yatırımcılar da Arnavutköy’den arsa toplamaya devam ediyor. Bölgenin...