25 / 04 / 2024

yenişehir çam koza evlerinde fiyat

yenişehir çam koza evlerinde fiyat

Kurtköy Yenişehir'deki Çam Koza Court'ta 104 mekrekare ile 162 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları 169 bin 500 YTL'den başlıyor ve 441 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kocaali'nin yeni yaşam alanı 8 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali ilçe merkezine inşa edilecek yeni yaşam alanı için 8 Kasım'da ihaleye çıkılıyor.

Sakarya Kocaali'nin yeni yaşam alanı ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali ilçe merkezine inşa edilecek yeni yaşam merkezi için 17 Ağustos Cuma günü ihaleye çıkacaklarını duyurdu.

Pazarkapı Yeni Yaşam Alanı Projesi kapsamında 32 bina yıkıldı!

Trabzon şehir merkezinde Ortahisar Belediyesi tarafından yürütülen Pazarkapı Yeni Yaşam Alanı Projesi kapsamında bölge içinde yer alan 32 binanın yıkım işlemlerine başlandı.

Yenişehir Yaşlı Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Yenişehir Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan yaşlı yaşam merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Sakarya Hendek'e yeni yaşam alanı inşa ediliyor!

Hendek’e kazandırılacak yeni yaşam merkezi için 26 Ocak Perşembe günü yapım ihalesine çıkılacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrin dört bir yanına yeni yaşam alanları kazandırmak adına çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Mersin Yenişehir'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin, Müftü Deresi boyunca yapacağı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Yenişehir’e yaradı. Proje kapsamında Eğiriçam, Barbaros ve Hürriyet-Cumhuriyet Mahalleleri de kentsel dönüşüm kapsamında ele alınacak.

Sakarya'da 16 ilçeye yeni yaşam alanları yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre yeni yaşam alanları kazandırma hedefine dönük bir projede daha hazırlık çalışmaları tamamlandı.

Bursa Yenişehir'e sosyal yaşam merkezi yapılacak!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 27 bin metrekare kapalı inşaat alanına yapılacak olan sosyal yaşam merkezi projesine başlanıyor.

yenişehir çam koza evlerinde fiyat Haberi

yenişehir çam koza evlerinde fiyat

Ekgür Yapı'nın Kurtköy Yenişehir bölgesinde yapımına devam ettiği Çam Koza Court'ta büyüklükleri 104 mekrekare ile 162 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları 169 bin 500 YTL'den başlıyor, 441 bin 700 YTL'ye kadar çıkıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 normal dairelerin yanısıra 3+1,4+1 dubleks daire seçenekleri de yer alıyor. Dairelerin 2008'in sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 10 bin 722 metrekare arsa üzerinde, 3 blokta 80 daireden oluşan Çam Koza Court'ta yeşil alanların yanısıra, site sakinlerinin ücretsiz olarak yararlanabileceği açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları çocuklar için oyun alanları gibi sosyal tesislere yer veriliyor. 

Tel: 0216 482 82...