26 / 04 / 2024

Yenişehir Havalimanı Turizm

Yenişehir Havalimanı Turizm

Yenişehir Havalimanı 15 yıl sonra hedeflediği doluluğa ulaşmaya başladı. İlk 4 ayda yolcu sayısını 6 kat artırarak 31 bin 524’e çıkaran havalimanı, lojistikte de öne çıkmak için gümrük kapısı istiyor.

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekilişi İSİM LİSTESİ ne zaman açıklanacak?

Emlak Konut ve Türk Hava Yolları’nın, İstanbul Havalimanı yakınında hayata geçirecekleri Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekiliş takvimi merakla bekleniyor. İşte detaylar...

Emin Koramaz: 'Yenişehir'in planlarına dava açacağız!

Kanal İstanbul için kurulması planlanan Yenişehir planları yeniden düzenlendi. Planlarda gölün etrafında turizm tesisleri öngörülüyor. TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, plan için “Tahribatın detayını kurallara bağlayan yıkıcı, dönüştürücü yeni ek hükümler” dedi. 

3.Havalimanı çevresine yeni şehir projesi!

3.Havalimanı için hazırlanan ekonomik etki analizi değerleri dün açıklandı. İlk faz açılışının Şubat 2018'de gerçekleşeceği havalimanı 2025 yılında tüm etaplarıyla bitecek. Toplantıda proje çevresinde şekillenecek yeni şehir projesinin detayları paylaşıldı.

Yenişehir Havalimanı yolcu hacmi artıyor!

Kent merkezine uzak olması nedeniyle kamuoyunda tartışmalara neden olan, hizmete açıldığı 2000 yılından bu yana tam kapasite çalıştırılamayan Yenişehir Havalimanı sonunda özlenen hareketliliği yakaladı.

Yenişehir Havalimanı’nda yolcu hacmi 6 kat arttı!

Yenişehir Havalimanı 15 yıl sonra hedeflediği doluluğa ulaşmaya başladı. İlk 4 ayda yolcu sayısını 6 kat artırarak 31 bin 524’e çıkaran havalimanı, lojistikte de öne çıkmak için gümrük kapısı istiyor.

KKTC'ye yeni Ercan Havalimanı!

Taşyapı İnşaat, KKTC’deki yeni Ercan Havalimanı için düğmeye bastı. 220 milyon Euro’ya mal olacak, 5 milyon yolcu kapasiteli yeni terminal ve pist inşaatının temeli atıldı.

Yenişehir Pazaryeri'nin kader değişecek!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Yenişehir Pazaryeri’ne inşa edilmesi planlanan yeni hizmet binasının bölgenin kalkınarak gelişmesine katkı koyacağını söyledi. Konak Belediyesi’nin yeni hizmet binasıyla ilgili öneriler geldi.

Şanlıurfa Yenişehir'de 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki 5 bin metrekare büyüklüğündeki boş arsayı 15 milyon TL + KDV muhammen bedel ile satışa çıkardı. İşte Şanlıurfa'daki o arsa satışı ihalesinin detayları...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi ihalesi bugün!

Toplu Konut idaresi Başkanlığınca Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek. ihale saat 14:30'da yapılacak.

Yenişehir'e test merkezi ve otomobil fabrikası inşa edilecek!

Yenişehir Gündem Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün ki köşe yazısında test merkezi ve otomobil fabrikası alanları hakkındaki konuları ele aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın köşe yazısı;

Yahşihan Yenişehir Mahallesi sakinleri tapularını istiyor!

Kırıkkale'de sosyal konut evlerinde oturan vatandaşlar yardım bekliyor. Yahşihan Yenişehir Mahallesi'nde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 450 konutta oturan vatandaşlar evlerin tapularını istiyor.

Yenişehir bölgesine 2015 yılında yüzme havuzu tesisi açılacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kayıhan’da hizmete açtıkları yüzme havuzunun bir benzerinin Yenişehir bölgesine yapılacağını müjdeledi ve 2015 yılında bu bölgeye yüzme havuzunun temelini atacağız, dedi.

Yenişehir Havalimanı Turizm Haberi

Yenişehir Havalimanı Turizm

Kent merkezine uzak olması nedeniyle kamuoyunda tartışmalara neden olan, hizmete açıldığı 2000 yılından bu yana tam kapasite çalıştırılamayan Yenişehir Havalimanı sonunda özlenen hareketliliği yakaladı. Havalimanı yeni başlayan seferler ve kent merkezinden ulaşım sorununun çözülmesi sayesinde ilk 4 ayda yolcu sayısını 6 kat artırdı. 


Yıllık 2 milyon 250 bin yolcu kapasitesine sahip olan Yenişehir Havalimanı’nın ocak ayında 5 bin 300 olan yolcu sayısı nisan ayında 31 bin 524’e yükseldi. Yılın ilk 4 ayında yolcu taşımacılığı 6 kat artış gösterdi. Havalimanına iniş yapan uçak sayısında da ilk 4 ayda ciddi bir hareketlilik gözleniyor. Ocak ayında 81 olan ticari uçak hareketi, nisan ayında 335’e çıktı. Ocak ayında yük taşımaya yönelik 148 olan uçak hareketi nisan ayında 499’a ulaştı. Öte yandan Bursalılar 26 Mayıs...