16 / 04 / 2024

yenişehir otomotiv test merkezi

yenişehir otomotiv test merkezi

Türk Standardları Enstitüsü tarafından Bursa Yenişehir Çardak mahallesindeki belediyeye ait hissenin TSE'ye bedelsiz devriyle arazinin ön tahsis ve acil kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Yenişehir Otomotiv Test Merkezi imar engeline takıldı!

ir Otomotiv Test Merkezi imar engeline takıldı. Türk Standardları Enstitüsünce (TSE) Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yapılması planlanan otomotiv test merkezinin, arazinin imarıyla ilgili sorunlar nedeniyle söz konusu yerde yapılamayacağı belirtildi.

Bursa'ya oto test merkezi yapmak için arazi tahsis edildi!

Bursa'da gerçekleştirilmesi planlanan oto test merkezinin inşası için 2 milyon 500 bin metrekarelik arazi ayrıldı...

Çayırova TOSB Otomotiv Test Merkezi açıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova’da 4.500 metre kare kapalı alana sahip Taşıt Araçları Organize Sanayi Bölgesi’nde ki (TOSB) Otomotiv Test Merkezi açılışına katıldı

Bursa Otomotiv Test Merkezi projesinde sona yaklaşıldı!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yapılması planlanan "Otomotiv Test Merkezi Proje"sinde sona yaklaşıldığını belirtti.

Yenişehir Hafriyat İnşaat Otomotiv Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenişehir Hafriyat İnşaat Otomotiv Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Uçak tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Otomotiv Test Merkezi, Yenişehir'de arsa fiyatlarını artırdı!

Yenişehir'de yapılacak olan Otomotiv Test Merkezi'nin temel atma aşamasına gelmesi, ilçedeki arsa fiyatlarını 3-4 misli artırdı. Otomotiv Test Merkezi'nin faaliyete geçmesiyle fiyatların daha da artacağı ifade ediliyor.

Bursa Otomotiv Test Merkezi'nin master planı tamam!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yenişehir ilçesine yapılacak otomotiv test merkezinin master planının tamamlandığını açıkladı.

Yenişehir'e Otomotiv Test Merkezi yapılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan, Türkiye açısından çok önemli olan ve Yenişehir'de yapılacak Otomotiv Test Merkezinin temelini yıl sonuna kadar atacaklarını söyledi.

Bursa Otomotiv Test Merkezi'nin kamulaştırması tamam!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde kurulması planlanan otomotiv test merkezi için kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığını açıkladı..

Bursa Otomotiv Test Merkezi Yenişehir'de kurulacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin nisan ayı ikinci oturumu, Başkan Recep Altepe başkanlığında gerçekleşti. Bursa'ya kurulması planlanan Otomotiv Test Merkezi'nin Yenişehir'de yapılmasına ilişkin meclis kararı oybirliğiyle alındı.

Bursa Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi için acele kamulaştırma!

Bursa Yenişehir İlçesinde tesis edilecek Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi'nin yapımı amacıyla, proje güzergahına isabet eden alanlarda Türk Standartları Enstitüsü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Yenişehir Pazaryeri'nin kader değişecek!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Yenişehir Pazaryeri’ne inşa edilmesi planlanan yeni hizmet binasının bölgenin kalkınarak gelişmesine katkı koyacağını söyledi. Konak Belediyesi’nin yeni hizmet binasıyla ilgili öneriler geldi.

Şanlıurfa Yenişehir'de 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki 5 bin metrekare büyüklüğündeki boş arsayı 15 milyon TL + KDV muhammen bedel ile satışa çıkardı. İşte Şanlıurfa'daki o arsa satışı ihalesinin detayları...

Otomotiv Test Merkezi'nin makine parkı Bursa'dan!

Türkiye’nin sanayi, ticaret ve ihracat üssü Bursa, Otomotiv Test Merkezi’nde kullanılacak olan makine parkına da talip oldu. Bakan Fikri Işık da 100 milyon Euro’luk yatırımda Bursalı firmaların aktif bir rol oynaması gerektiğini ifade etti...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi ihalesi bugün!

Toplu Konut idaresi Başkanlığınca Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek. ihale saat 14:30'da yapılacak.

yenişehir otomotiv test merkezi Haberi

yenişehir otomotiv test merkezi

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından Bursa Yenişehir Çardak mahallesindeki belediyeye ait hissenin TSE'ye bedelsiz devriyle arazinin ön tahsis ve acil kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.


TSE'den yapılan açıklamada, Türkiye'nin otomotiv sektörünün değişim ve gelişimine paralel olarak sektörün ihtiyaç duyduğu tüm test ve belgelendirme hizmetlerini sunmak üzere Avrupa'nın en büyük test merkezlerinden biri olması planlanan Otomotiv Test Merkezi'nin kuruluş çalışmalarının hızla devam ettiği ifade edildi.


Projeyle ilgili geçen yıl çıkartılan acele kamulaştırma kararı çerçevesinde kamulaştırma ve hazine arazilerinin ön tahsis işlemlerinin tamamlandığının anımsatıldığı açıklamada, TSE Başkanı Sebahittin Korkmaz'ın Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile gerçekleştirdiği görüşmeler sonucunda Bursa Yenişehir Çardak mahallesindeki belediyeye ait hissenin TSE'ye bedelsiz devriyle arazinin ön tahsis ve acil kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığı kaydedildi.


Açıklamada, "Otomotiv Test Merkezi tüm etaplarıyla tamamlandığında,...