19 / 04 / 2024

Yenişehirden KKTCye direkt uçuşlar başladı mı

Yenişehirden KKTCye direkt uçuşlar başladı mı

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan Havaalanı'na direkt uçuşlar Borajet-Akgünler Turizm işbirliği ile düzenlenen seferle saat 09.45'te Yenişehir Havalimanı'na inen ilk uçakla başladı...

Yabancıya konut satışında yeni öneri: Afet fonu kurulsun, 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilsin!

Yabancıya konut satışı ve vatandaşlık verilmesi ile ilgili yeni bir öneri gündeme geldi. Henley - Partners’ın Türkiye Direktörü Burak Demirel, Türkiye'nin afet fonuna ihtiyacı olduğunu belirtti ve yabancılara konut satışında bu fona 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilmesini önerdi.

Yeni emekli olan vatandaşlar hakkında flaş bir haber geldi... Direkt cebinizi ilgilendiriyor

Yeni emekli olan vatandaşlar bayram ikramiyesi alıp almayacaklarını merak ediyorlar. Yeni emekli olan vatandaşlar hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte gelişmenin detayları...

Yeni konutta fiyat artışları kaçınılmaz!

Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, 2021'de yeni konut inşaatlarının tamamlanacağını belirterek nu konut fiyatlarının artacağını dile getirdi. 

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Volkan Kırtok, Workindo Pazarlama Direktörü oldu!

Yapı-inşaat sektöründe faaliyet gösteren Workindo’nun yeni pazarlama direktörü Volkan Kırtok oldu.

Kemal Baştürk: AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir!

AVM'lerinin açılması kararından bu yana doluluk oranlarıyla ilgili konuşan İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, "AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir" dedi.

Yeni Zelanda'da Türk inşaat firmaları için önemli iş fırsatları var!

Business NZ İcra Direktörü Catherine Beard yaptığı açıklamada, "Yeni Zelanda'da Türk inşaat firmaları için önemli iş fırsatları var" dedi.

Ulaş Ayyıldız, Endeksa'nın Satış Direktörü oldu!

Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın yeni Satış Direktörü oldu.

Enerji Kimlik Belgesi C'den düşük yeni binalar ruhsat alamayacak!

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğunun 1 Ocak’tan itibaren yürürlüğe girdiğine vurgu yaparak yeni binalarda EKB sınıfının en düşük C sınıfı olması gerektiğini ifade etti. Uygulamada ısı yalıtımı Enerji Kimlik Belgesi C’den düşük olan binalar ruhsat alamayacak...

Göztepe'nin yeni stadında heyecanlı bekleyiş!

Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadele eden bir Göztepe hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Palut, ''Yeni stadımız için taraftarlarımızın ve camiamızın yaşadığı heyecanına ben de dahilim'' dedi.

Beyaz yakalıların yeni yatırım trendi 'arazi'!

Re/max 7Tepe Arsa Geliştirme Direktörü Mert Başaran, arazi yatırımının önemini anlattı. Başaran, beyaz yakalıların yeni yatırım trendi olarak araziyi tercih ettiklerini söyledi.

Altuğ Kökdemir Bosch bina teknolojileri yeni ülke direktörü oldu!

Bosh kadrosunu başarılı isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Bosch Bina Teknolojileri iş kolu, yeni ülke direktörü N. Altuğ Kökdemir oldu...

Yenişehirden KKTCye direkt uçuşlar başladı mı Haberi

Yenişehirden KKTCye direkt uçuşlar başladı mı

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan Havaalanı'na direkt uçuşlar başladı. 


Borajet-Akgünler Turizm işbirliği ile düzenlenen seferler saat 09.45'te Yenişehir Havalimanı'na inen ilk uçakla başladı. Uçak, yolcularını aldıktan sonra 10.15'te Kıbrıs'a döndü. Kıbrıs'tan gelen ilk uçakta bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Deıviş Eroğlu'nun kızı Gencay Eroğlu ve ilk yolcuları Yenişehir Belediye Başken! Ak Partili Süleyman Çelik, çiçekler ile karşıladı. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "İnşallah bundan sonraki süreçte bu tür uçuşlara katkı sağlama anlamında ve yavru vatanımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni ziyaret etme anlamında bizler de belediyemiz, odalarımız ve işadamiarımız ile üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmek için çalışacağız" dedi. 


EROĞLU: YENİŞEHİR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ 


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gençlik Dairesi Müdürü ve Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun kızı Gencay...