25 / 04 / 2024

Yenişehir'den KKTC'ye direkt uçuşlar başladı!

Yenişehir'den KKTC'ye direkt uçuşlar başladı!

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan Havaalanı'na direkt uçuşlar Borajet-Akgünler Turizm işbirliği ile düzenlenen seferle saat 09.45'te Yenişehir Havalimanı'na inen ilk uçakla başladı...



Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan Havaalanı'na direkt uçuşlar başladı. 


Borajet-Akgünler Turizm işbirliği ile düzenlenen seferler saat 09.45'te Yenişehir Havalimanı'na inen ilk uçakla başladı. Uçak, yolcularını aldıktan sonra 10.15'te Kıbrıs'a döndü. Kıbrıs'tan gelen ilk uçakta bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Deıviş Eroğlu'nun kızı Gencay Eroğlu ve ilk yolcuları Yenişehir Belediye Başken! Ak Partili Süleyman Çelik, çiçekler ile karşıladı. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "İnşallah bundan sonraki süreçte bu tür uçuşlara katkı sağlama anlamında ve yavru vatanımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni ziyaret etme anlamında bizler de belediyemiz, odalarımız ve işadamiarımız ile üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmek için çalışacağız" dedi. 


EROĞLU: YENİŞEHİR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ 


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gençlik Dairesi Müdürü ve Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun kızı Gencay Eroğlu, karşılıklı seferlerin başlamasından duyduğu mutluluğu dile gelirdi. Eroğlu, "Yenişehir bizim için çok önemli bir yer, çünkü babamın burada bir geçmişi var" dedi. 



Bizim Gazete 


Geri Dön