20 / 04 / 2024

yenitepe izmir evleri satılık daire

yenitepe izmir evleri satılık daire

Yenitepe İzmir Evleri projesi 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. İlbak güvencesine sahip projede konutlarla beraber ticari alanlara da yer veriliyor...

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

İzmir Karabağlar'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler 280 bin liradan satışa çıkarıldı.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

Yenitepe İzmir projesi durdu mu?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Projesi artan inşaat maliyetlerinden dolayı durdu.

Yenitepe İzmir fiyatları 2018!

Yenitepe İzmir fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  İzmir’in Uzundere mevkiinde hayata geçirilen proje Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzasını taşıyor. 

Yenitepe İzmir fiyatları!

1.533 daire ile 25 ticari alanın yer aldığı Yenitepe İzmir fiyatları 223 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Yenitepe İzmir güncel fiyat listesi 2018!

Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de daire fiyatları 223 bin TL'den başlıyor..

Dap İzmir Evleri nerede? İşte konum!

707 konuttan meydana gelen Dap İzmir Evleri’nde 14 bin 950 liradan başlayan peşinat ve 2 bin 300 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor..

Dap İzmir Evleri'nde 50 ay sıfır faiz kolaylığı!

“İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sloganıyla tanıtılan Dap Yapı İzmir projesinde daire fiyatları 299 bin TL’den başlıyor...

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat!

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat listesi 259 bin TL'den başlıyor. İki blok olarak hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor...

Dap İzmir Evleri teslim tarihi!

Dap Yapı İzmir projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Dap İzmir Evleri teslim tarihi ne zaman?

Yenitepe İzmir lokasyon bilgileri!

Toplam 1.533 daire ile 25 ticari birimden meydana gelen Yenitepe İzmir projesi Nuhoğlu İnşaat , Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Yenitepe İzmir lokasyon bilgileri...

Yenitepe İzmir Evleri satış ofisi!

Yenitepe İzmir Evleri projesi Nuhoğlu İnşaat , Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Dap Yapı İzmir Evleri ödeme şekilleri!

Dap Yapı İzmir Evleri ödeme şekilleri kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede aylık 2 bin 300 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor...

yenitepe izmir evleri satılık daire Haberi

yenitepe izmir evleri satılık daire

Yenitepe İzmir projesi  İzmir Karabağlar Mevkii'de konum olarak, Yeni Fuar ve Havaalanı ekseninde AVM'lere ve spor komplekslerine yakın mesafede hayata geçiriliyor. 


Yenitepe İzmir Konutları Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş tarafından inşa ediliyor. Proje 55 bin metrekare arsa alanına sahip .


Yenitepe İzmir  Evleri İlbank güvencesine sahip. 20 blok olarak yükselen Yenitepe İzmir Evleri'nde ticari alanlara da yer veriliyor. 


Yenitepe İzmir Evleri'nde, açık-kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, basketbol sahası gibi imkanlar sunuluyor. Yenitepe İzmir teslim tarihi Mart 2019 olarak belirlendi. 


Yenitepe İzmir Konutları fiyatları!


Yenitepe İzmir Evleri satılık konut fiyatları lansmana özel olarak 156 bin TL'den başlıyor. Alsancak Yenitepe İzmir projesinde toplam 1.533 daireye yer veriliyor.


Tel:0232 404 81 81

Web: http://www.yenitepeizmir.com.tr

Gizem...