25 / 04 / 2024

Yerel İnşaat kimin

Yerel İnşaat kimin

Yerel İnşaat Makina Elektrik Hırdavat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Öncü tarafından kuruldu...  

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan İstanbul Boğazı'nın yetki devrine tepki!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Boğazı ve çevresi ile ilgili yetkinin yerel yönetimlerden alınarak Cumhurbaşkanlığına bağlı kurula devredilme girişimine tepki gösterdi...

Yerel İnşaat Makina Elektrik Hırdavat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yerel İnşaat Makina Elektrik Hırdavat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Öncü tarafından kuruldu...  

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Mühendisler Çanakkale'de Yeşil Yerel Yönetim Binası'nı inceledi!

Çanakkale İnşaat Mühendisleri Odası'na bağlı üyeler, Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası inşaat alanınındaki çalışmaları yerinde inceledi. Yeşil bina, enerjisini güneş, rüzgar, toprak gibi doğal kaynaklardan sağlayacak, enerji israfını da engelle

AYİD kentsel dönüşümü yerel yönetimlerle değerlendirecek!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), “Yerel Yönetimlerle Buluşuyor” başlığı altında, Anadolu Yakası’nın belediye başkanlarıyla bir araya geliyor. 05 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek toplantıya 250 inşaat firması katılacak.

Yerel yönetimler kentsel dönüşümde firmalara destek olmuyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Kentsel dönüşümde 1 ileri 2 geri gidiyoruz. Yerel yönetimler burada inşaat firmalarına destek olmuyor" dedi..

MTSO toplantısında inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

İnşaat sektöründe yaşanan sorunlar, sektör temsilcilerinin katılımıyla masaya yatırıldı. Mersin ’de yapılacak yatırımlarda yerel yönetimlerin bürokratik engellerine takıldıklarını dile getirdiler.

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

Yerel İnşaat kimin Haberi

Yerel İnşaat kimin

Yerel İnşaat Makina Elektrik Hırdavat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Öncü tarafından kuruldu.

Yerel İnşaat Makina Elektrik Hırdavat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:İNŞAAT,YAPI MALZEMESİ a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...