19 / 04 / 2024

Yeşil İş projesi

Yeşil İş projesi

Bu sene ilk kez verilen Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Lideri Ödülleri, Sürdürülebilir İş Buluşması İstanbul Raffles’da düzenlenen Yeşil İş 2014’ te sahiplerini buldu.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Fransız Kalkınma Ajansı'ndan VakıfBank’a 'Yeşil Konut Projesi' için 200 milyon avro kredi!

VakıfBank ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), "Yeşil Konut Projesi" kapsamında 200 milyon avro tutarında yeni bir anlaşma imzaladı. 

Yeşil konut projesi, felakete dönüştü! Bitkiler balkonları yuttu!

Çin'de yeşil konut projesi, beklenmeyen misafirlerin gelmesi sonucunda adeta kabusa döndü. Konut projesinde apartmanların balkonlarına ekilen bitkiler bakımsızlıktan kontrol edilemez duruma gelince evler adeta ormanı andırdı. 

Yeşil GYO Innovia 4 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Innovia Projesi 4.Etap bünyesinde yer alan 6.653 adet konut ve 175 adet işyerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Yeşil Yol projesi 2018 yılında tamamlanacak!

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Yeşil Yol Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ekrem Yüce Yeşil Yol projesinin 2018 yılında tamamlanacağını söyledi. 

Yeşil Mavi Projesi'nde 50 ev için yüzde 25 indirim fırsatı!

Yeşil Mavi projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirildi. Sur Yapı imzası taşıyan Yeşil Mavi projesinde dairelerin fiyatları yüzde 10 indirimle 437 bin TL'den başlıyor...

Yeşilçam emekçilerine yaşam evi projesi!

Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı tarafından Yeşilçam sanatçıları için Yaşam Evi projesi hayata geçiriliyor. Projenin temel atma töreni Ekim ayında gerçekleşecek.

Yeşil Mavi Sur Yapı projesi fiyat!

Toplam 268 daire ve ticari birimlerden oluşan Yeşil Mavi Sur Yapı projesi fiyat listesi 432 bin TL’den başlıyor. Projede anahtar teslimlerin 2019 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Yeşil Yol Projesi ile D-100 karayolu şehrin dışına çıkarılıyor!

Yeşil Yol Projesi kapsamında, ulaşıma kapatılacak kent merkeziden geçen D-100 karayolunun 9,5 kilometrelik bölümde, şehrin ortasında yeşil bir kuşak oluşturulacak.

Kanal Tokat projesi Yeşilırmak Havzası'na prestij katacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Yeşilırmak Havzası Devlet Su İşleri (DSİ) Yeşilırmak Havzası Koruma Eylem Planı Toplantısına katıldı. Toplantıda Kanal Tokat projesi de konuşuldu...

Yeşil GYO Esenyurt karma projesi değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO Esenyurt karma projesi değerleme raporu yayınlandı.

Yeşil İş projesi Haberi

Yeşil İş projesi

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından verilen ödüllerde sürdürülebilir iş modelleri ile başarı kazanmış kurumlar ve sosyal, ekonomik ve çevre konularındaki tehditlere karşı ciddi adımlar atan liderler Türkiye’de ilk kez ödüllendirildi. Yılın Sürdürülebilir İş Lideri Ödülü Borsa İstanbul YK Başkanı ve Genel Müdür Başkanı Dr. M. İbrahim Turhan’a verildi.


Sürdürülebilir iş modelleri ile önemli başarılara ulaşmış kurumlar ve sosyal, ekonomik ve çevre konularındaki tehditlere karşı ciddi adımlar atan liderler Türkiye’de ilk kez ödüllendirildi. Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Lideri Ödülleri, Sürdürülebilir İş Buluşması Yeşil İş’te sahiplerini buldu. Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından verilen ödüllerde Kurumlar; Karbon ve Enerji Yönetimi, Su Yönetimi, Sosyal Etki, Sürdürülebilirlik İletişim ve İşbirliği olmak üzere beş ödül kategorisinde ödül kazandılar.


Jürinin finale kalan 27 iş modeli arasından yaptığı seçimde Soysal Etki...