18 / 04 / 2024

Yeşil Mavi Projesi

Yeşil Mavi Projesi

Yeşil Mavi Sur Yapı indirimli fiyat listesi 2017 kapsamında projede daireler 437 bin TL'den başlıyor. Projede uygulanan 'Mutlu Evler Türkiye' kampanyası kapsamında teslime kadar 1.900 TL taksitle ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor...

Yeşil Mavi Maltepe kampanyalı ödeme planı!

Yeşil Mavi Maltepe kampanyalı ödeme planına göre liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peşin ödemelerde ekstra indirim sağlanan projede teslime kadar aylık 990 TL'den başlayan fiyatla ödeme yapılabiliyor...

Maltepe Yeşil Mavi 2017 güncel fiyat!

Maltepe Yeşil Mavi 2017 güncel fiyat listesi yüzde 10 indirimli olarak 437 bin TL'den başlıyor. Proje Sur Yapı tarafından inşa ediliyor...

Yeşil Mavi Maltepe satılık ev fiyatları!

Yeşil Mavi projesinde konut ve ticaret alanlarına yer veriliyor. Sur Yapı imzası taşıyan projede fiyatlar 432 bin TL'den başlıyor..

Maltepe Yeşil Mavi Konutları fiyat listesi!

Yeşil Mavi Konutları 423 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Sur Yapı Yeşil Mavi ödeme koşulları!

Sur Yapı Yeşil Mavi projesinde evlerin fiyatları 454 bin TL'den başlıyor. Yeşil Mavi Evleri'nde daireler Haziran 2019'da teslim ediliyor...

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle projesi satışa sunuldu. Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Fransız Kalkınma Ajansı'ndan VakıfBank’a 'Yeşil Konut Projesi' için 200 milyon avro kredi!

VakıfBank ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), "Yeşil Konut Projesi" kapsamında 200 milyon avro tutarında yeni bir anlaşma imzaladı. 

Yeşil konut projesi, felakete dönüştü! Bitkiler balkonları yuttu!

Çin'de yeşil konut projesi, beklenmeyen misafirlerin gelmesi sonucunda adeta kabusa döndü. Konut projesinde apartmanların balkonlarına ekilen bitkiler bakımsızlıktan kontrol edilemez duruma gelince evler adeta ormanı andırdı. 

Yeşil yol projesinde son durum!

Turistlerin doğa içerisinde ulaşım sağlaması hedeflenen Yeşil Yol Projesi kapsamında Samsun'dan Artvin'e kadar bin kilometre yolda iyileştirilme yapıldı.Çalışmanın tamamlanmasıyla bir çok şehre ziyaret gerçekleşecek...

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

İstanbul 'Yeşil Ağ' ile örülecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım, İstanbul’daki seçim çalışmalarına dün Eyüpsultan’dan başladı. Vatandaşlarla biraraya gelen Yıldırım, Yeşil Ağ projesi ile İstanbul’u yeşil koridorlarla saracak.

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Bizim Yeşil Vadi teslimleri!

Ankara Yenimahalle'de Sınırlı Sorumlu Bizim Yeşil Vadi Konut Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Yeşil Vadi projesi 35 bin 95 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 

Bizim Yeşil Vadi ile Ankara'ya 235 konut geliyor! Yeni proje!

Bizim Yeşil Vadi projesi, Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Projenin 2019'da tamamlanması planlanıyor..

Yeşil Yol projesi 2018 yılında tamamlanacak!

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Yeşil Yol Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ekrem Yüce Yeşil Yol projesinin 2018 yılında tamamlanacağını söyledi. 

 Sur Yapı Yeşil Mavi fiyat tablosu 2017!

Sur Yapı Yeşil Mavi fiyat tablosu 2017 kapsamında daireler indirimli olarak 437 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeşil Mavi Konutları için 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Yeşil Mavi fiyat listesi!

Peşin ödemelerde indirim sağlanan Yeşil Mavi projesinde teslime kadar aylık 1.900 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.  İşte Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Yeşil Mavi fiyat listesi...

Yeşil Mavi Projesi Haberi

Yeşil Mavi Projesi

Teslim tarihi 2019 yılı olarak planlanan Yeşil Mavi Evleri projesi 19 katlı dört blok olarak yükseliyor. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen projede teslime kadar aylık 1.900 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. 
 

Sur Yapı'nın hayata geçirdiği 'Mutlu Evler Türkiye' kampanyası kapsamında bulunan Yeşil Mavi Evleri projesinde daire fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor. Yeşil Mavi projesi toplam 268 daire ve ticari birimden oluşuyor. 
 

Maltepe Yeşil Mavi Konutları 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Projede daire büyüklükleri 63 metrekare ile 527 metrekare arasında değişiyor.  
 

Maltepe Yeşil Mavi projesinde;

Dinlenme alanları
Fitness
Sauna
Spor alanları
Çocuk oyun alanı
Otopark gibi imkanlar da sunuluyor.
 

Yeşil Mavi Sur Yapı indirimli fiyat listesi 2017!

1+1 dairelerde yüzde 10 indirimle 437 bin TL
2+1 dairelerde yüzde 10 indirimle 620...