29 / 03 / 2024

Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı ne zaman

Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı ne zaman

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Yeşil Rapido 2021’in son oturumunda Tiny House konuşulacak!

Tiny House'un konuşulacağı Yeşil Rapido 2021 konferans serisinin son oturumu 14 Nisan Çarşamba günü yapılacak.

Yeşil Rapido 2021’in ikinci oturumu 22 Mart'ta!

Mimarlık ve inşaat süreçlerinin çevresel etkilerini masaya yatırmak ve yeni çözüm önerileri sunmak için hazırlanan online konferans serisi Yeşil Rapido 2021’in ikinci oturumu 22 Mart tarihinde yapılacak.

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart'ta!

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart 2021 tarihinde saat 18:30'da gerçekleştirilecek.

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri Yeşil Rapido 2021'de bir araya geliyor!

Daha yaşanabilir kentler ve sağlıklı yapılı çevreler tasarlamanın önemini sürdürülebilirlik çerçevesinde ele alan Yeşil Rapido Konferans serisi, bu yıl “Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım” temasıyla online şekilde gerçekleştiriyor.

3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Kasım 2017'de!

Yeşil Rapido, Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı, 8 Kasım 2017 tarihinde, Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu'nda gerçekleştirilecek.

Silverline Yeşil Rapido Yeşil Binalar Konferansı'nın sponsoru oldu!

Bu yıl ikinci kez Dünya Çevre Haftası kutlamaları çerçevesinde düzenlenen “Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” kentsel dönüşümün aktörlerini aynı platformda bir araya getirdi…

Silverline Ankastre, Yeşil Rapido Yeşil Binalar Konferansı'na sponsor oldu!

Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı kentsel dönüşümün aktörlerini aynı platformda bir araya getiriyor…Silverline Ankastre’de kentsel dönüşümün önemli oyuncularından biri olarak organizasyonun platin sponsoru oldu…

Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı İstanbul'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Haziran'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu Lazzoni Otel’de düzenlenecek. Konferansta “Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı”masaya yatırılacak.

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı Haziran'da!

“Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” bu yıl ikinci kez Dünya Çevre Haftası kutlamaları çerçevesinde 8 Haziran’da kentsel dönüşümün aktörlerini aynı platformda bir araya getiriyor.

Yeşil Rapido LEED Eğitimleri serisinin ikincisi 24 Ocak'ta gerçekleşti!

Ekoyapı-Ekolojik Yapı ve Yerleşimler Dergisi' nin sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği 'Yeşil Rapido' LEED Eğitimleri serisinin ikincisi 24 Ocak 2014 tarihinde YEM' de gerçekleşti...

Yeşil Rapido LEED Green Associate Eğitimleri 2014 yılında da devam ediyor!

Ekoyapı-Ekolojik Yapı ve Yerleşimler Dergisi'nin sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği 'Yeşil Rapido' LEED Green Associate Eğitimleri 2014 yılında da planlanan dört organizasyonla devam ediyor...

Y ve Y GYO'da Yeşil İnşaat'ın ne kadar hissesi var

Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), son durum itibariyle sermayenin yüzde 5 ve fazlasına sahip ortaklar ile tüzel kişi ve yabancı ortaklar arasındaki dağılımı açıkladı. Yeşil İnşaat'ın şirketteki payı yüzde 1.73 oranında...

Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı ne zaman Haberi

Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı ne zaman

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı”  ülkemizde yaşanan kentsel dönüşüm sürecinin tüm paydaşlarını bir araya getirerek, akılcı ve paylaşımcı çözümleri tartışmak üzere Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Dikey Orman'ın yaratıcısı, dünyaca ünlü İtalyan Mimar ve Şehir Plancısı Stefano Boeri konuk konuşmacı olarak konferansa katılacak ve deneyimlerini aktaracak. 

“Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı” temalı “Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” tam gün sürecek sunumlar ve iki oturum şeklinde yapılacak. Saat 09.00’da İstanbul Medipol Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölüm BaşkanıI Prof.Dr.Kerem Alkin’in açılış konuşması ile başlayacak Konferansta; Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı  Hakan Kodal, İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) Direktörü Kazım Gökhan Elgin, Erke Tasarım Kurucu Ortağı Cemil Yaman, Mimar Zümrüt Çağlayan Arslan,...