27 / 04 / 2024

Yeşildağ İnşaat kentsel dönüşüm projesi

Yeşildağ İnşaat kentsel dönüşüm projesi

Kağıthane artık kentsel dönüşümle yapılan konut projeleriyle de dikkat çekiyor. Yeşildağ İnşaat, İstanbul'da Darülaceze'nin karşısında Mari Rezidans adıyla yaptığı projesini satışa çıkardı. Projede 140 daire yer alıyor.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Şirketi  Ümraniye’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Turgay Ertuğrul tarafından kuruldu.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Dağ Mimarlık ve Mühendislik'ten Ümraniye'ye dönüşüm projesi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Dağ Mimarlık ve Mühendislik ile 91 milyon 240 bin TL'ye imzalandı. 

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mesut Karakulak tarafından kuruldu. 

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Yeşildağ İnşaat kentsel dönüşüm projesi Haberi

Yeşildağ İnşaat kentsel dönüşüm projesi


Kağıthane'de 1000'den fazla konutun yapımını gerçekleştiren Yeşildağ İnşaat, bölgenin özel sektör tarafından yapılan ilk kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdi. 


Ofis projeleriyle gündeme gelen Kağıthane artık kentsel dönüşümle yapılan konut projeleriyle de dikkat çekiyor. Bölgede uzun zamandır faaliyetlerini sürdüren Yeşildağ İnşaat, İstanbul'da Darülaceze'nin karşısında Mari Rezidans adıyla yaptığı projesini satışa çıkardı. E-5 aksı üzerinde yer alan 25 milyon TL'lik projede 140 daire yer alıyor. 

Ağırlıkla Kağıthane, Şişli, Beşiktaş bölgelerinde iş yaptıklarını söyleyen Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, 2007 yılında Yeşildağ adını aldıktan sonra da tümüyle Kağıthane bölgesine odaklandıklarını kaydetti. Altan, ilçede özellikle E-5 aksı üzerindeki Çağlayan, Gürsel ve Talatpaşa bölgelerinde konut yapımına ağırlık verdiklerini söyleyerek "Burada 40-50 konutluk projelerle 1000 üzerinde konut inşa ettik" dedi. 


Yeşildağ İnşaat, bu projelerden sonra bölgede...