25 / 04 / 2024

yetim vakfı idlib briket ev inşaatı

yetim vakfı idlib briket ev inşaatı

Yetim Vakfı, Suriye'nin İdlib ilinin Meşet Ruhin beldesinde yetim ailelerinin kalacağı 50 briket evin inşasına başladı. 

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e konut seferberliği!

Türkiye Diyanet Vakfı, Malatya Battalgazi, Antalya Kaş, Kütahya Tavşanlı, Tokat ve Rize'de din görevlileri, müftülük personeli, hayırseverler ve 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin destekleriyle toplanan 252 iyilik konutu tutarı toplam 1 milyon 512 bin 540 lira bağışladı.

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de okul açtı!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'te okul açılışı gerçekleştirdi.

Dünya Şehit Çocukları Vakfından Suriye İdlib'e briket ev!

Dünya Şehit Çocukları Vakfınca Suriye'nin İdlib bölgesine inşa edilen briket evler ailelere teslim edildi.

İHH, İdlib’de yetim ailelerine 50 konut teslim etti!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfının Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde yetim ailelere 50 konut teslim etti...

Türkiye Diyanet Vakfı ve Pakistan Baitussalam Derneğinden İdlib'e 110 kalıcı konut!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Pakistan Baitussalam Derneği İdlib ilindeki iç savaş mağduru aileler için 110 kalıcı konut inşa etti.

Yetim Vakfı İdlib'te 50 briket ev inşa ediyor!

Yetim Vakfı, Suriye'nin İdlib ilinin Meşet Ruhin beldesinde yetim ailelerinin kalacağı 50 briket evin inşasına başladı. 

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e yetim ve engelliler için yaşam merkezi!

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de yetim ve engelli aileleri için yaşam merkezi inşa ediyor. İnşa edilecek rojede, 100 ailenin barınacağı 100 konutun yanı sıra cami, okul, sağlık ve kültür merkezi de olacak...

İHH'dan İdlib'de dul ve yetim ailelerine konut yardımı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Pakistan'ın en önemli STK'larından Hubeyb Vakfı ile İdlib ilinde dul ve yetim aileleri için başlattığı konut projesi kapsamında inşaatı tamamlanan ilk binaların açılışını yaptı.

Hatay'da Minik Kalpler Yetim Köyü'nün temeli atıldı!

Hatay Reyhanlı'ya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın desteğiyle İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve Katar RAF Hayır Kurumu tarafından 1560 Suriyeli yetim çocuğun barınacağı Minik Kalpler Yetim Köyü yapılıyor.

Reyhanlı Minik Kalpler Yetim Köyü'nün temeli atıldı!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Katar RAF ROTA Hayır Kurumu iş birliğiyle bin 560 Suriyeli yetim çocuğun barınacağı Minik Kalpler Yetim köyünün temeli atıldı.

Murat Akdoğan Vakfı, yetiştirme yurtlarındaki gençler için üniversite kuracak!

Murat Akdoğan Vakfı, yetiştirme yurtlarındaki gençler için üniversite kurmaya hazırlanıyor. 30 milyon dolarlık üniversite için Merter'de arazi tahsisi yapıldı. Projeye göre her yurtta üniversiteye hazırlık sınıfları kurulacak.

Trabzon Vakfıkebir TOKİ Konutları başvuru! 4 bin lira peşinatla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Vakfıkebir Toplu Konut Uygulaması kapsamında 3 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak

Şişli Bulgar Vakfı arsasında karmaşa yaşanıyor!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, Şişli’de Bulgar Eksarhlığı Vakfı’na ait 59 dönümlük arsasının imarında imtiyaz tanındığı iddialarını reddetti. Turanlı, Vakıf ile kat karşılığı anlaştıklarını belirtti...

yetim vakfı idlib briket ev inşaatı Haberi

yetim vakfı idlib briket ev inşaatı

Yetim Vakfı, Suriye'nin İdlib ilinin Meşet Ruhin beldesinde 50 briket ev inşa edecek. Vakıftan yapılan açıklamada, yetimlere ve ailelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik imzalanan işbirliği protokolleri kapsamında Suriye'nin İdlib kentine bağlı Meşet Ruhin beldesinde briket evler inşa edilecek. 

İnsani yardım kuruluşu Fetih-Der ile birlikte sürdürülen proje ile öncelikli olarak yetim aileleri olmak üzere 500 kişiye barınma fırsatı sunulacak. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; proje, Meşet Ruhin beldesinde çadırlarda yaşayan ve Esed rejiminin saldırılarına maruz kaldıkları için Türkiye'nin insani yardımlarıyla yaşamlarını sürdürmeye çalışan Suriyeli aileleri kapsıyor.

Kalıcı ve sürdürülebilir destek faaliyetlerinin bir parçası olarak inşa edilmeye başlanan 50 briket ev, çadırlarda yaşam mücadelesi veren ailelere teslim edilecek. 

48 metrekare büyüklüğünde evlerde, ebeveyn odası, banyo ve tuvalet ile oturma odası yer alıyor. İkişer ailenin...