18 / 04 / 2024

yıldıray arıkan kentsel dönüşüm projeleri

yıldıray arıkan kentsel dönüşüm projeleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Türkiye'nin bir çok şehrinde mekansal planlama olmadığını ifade ederek, "Yaşanabilir kent, mekansal planlaması yapılmış kenttir...

Yıldıray Arıkan: Yerinde kentsel dönüşümler yapacağız!

Çukurova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, yaptığı açıklamaca "Yaşanabilir bir kent ortaya çıkaracağız, yerinde kentsel dönüşümler yapacağız" dedi

Yıldıray Arıkan: Adana'da yerinde kentsel dönüşüm yapacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, “Yaşanabilir kent, mekansal planlaması yapılmış kenttir. Biz Adana’ya kentsel dönüşümlerle bu planlamayı kazandıracağız” dedi...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Bursa Yıldırım’da kentsel dönüşüm hamlesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm projesine start verdi.

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapan Özlem Nazlı Arıkan, 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren görevinden ayrıldı.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Bursa Yıldırım'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

yıldıray arıkan kentsel dönüşüm projeleri Haberi

yıldıray arıkan kentsel dönüşüm projeleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Türkiye'nin bir çok şehrinde mekansal planlama olmadığını ifade ederek, "Yaşanabilir kent, mekansal planlaması yapılmış kenttir. 


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Türkiye'nin birçok şehrinde mekansal planlama olmadığını ifade ederek, "Yaşanabilir Kent, mekansal planlaması yapılmış kenttir. Biz Adana'ya kentsel dönüşümlerle bu planlamayı kazandıracağız" dedi. 


Seçim çalışmaları kapsamında Çukurova Sulama Birliği üyeleriyle bir araya gelen Arıkan, tarımda yaşanan sıkıntılara değindi. 

Yapılan yanlış imar planlan ve özellikle bilinçsiz sulama nedeniyle Adana'da tarım alanlarının yavaş yavaş yok olmaya başladığını belirten Arıkan, mekansal planlarla bunun önüne geçilmesi gerektiğini savundu. Arıkan. önümüzdeki dönemlerde suyun petrolden daha değerli bir konuma geleceğinin altını çizerek, "Bilinçli tarımla...