20 / 04 / 2024

Yıldırım 8 kat uygulaması

Yıldırım 8 kat uygulaması

Bursa Yıldırım'da örnek kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Bölgede 6 mahallenin imar planı onaylandı. 8 kat uygulaması ilçede başlıyor.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 40.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Yıldırım İlçesi, İsabey Mahallesi'nde bulunan hayvan satış ve kesim yerini 40 milyon 497 bin 859 TL'ye satıyor. İhale 28 Ocak 2020 günü gerçekleşecek.

Binali Yıldırım'dan gecekondu sahiplerine müjde!

AKP İBB Başkan Adayı Yıldırım, gecekondu sahiplerine müjde verdi. Yıldırım, "Maliye Hazinesi arsaları üzerinde evleri olup ilave kaçak kat yapmış ceza tutanakları tutulmuş olan hemşehrilerimiz için de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yeni bir düzenleme yapacağız" dedi...

Yıldırım hızıyla metroyu Sancaktepe'ye getireceğiz!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi'nde 72 derslikli okul temel atma törenine katılım gösterdi.

Binali Yıldırım'dan fuar merkezi müjdesi!

6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılışına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, içinde bulundukları havzayı İstanbul’un en büyük fuar merkezi haline getireceklerini müjdeledi.

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Bursa Yıldırım'da bitişik nizam 2 kat devri sona erdi!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi kentteki kaçak yapıları yıkıyor.

Başbakan Yıldırım: Samsun'da 8 bin 257 konut inşa ettik!

Kurtuluş Yolu'ndaki sahur programında konuşan Başbakan Yıldırım, bugüne kadar Samsun'da 8 bin 257 konut inşa edip hak sahiplerine teslim ettiklerini hatırlattı...

Yıldırım Yapı Grubu da yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!

 Yıldırım Yapı Grubu da konut alımlarında indirim kampanyasına katıldı. Kuleli Evleri Poyraz II ve Kuleli Evleri Bomonti projelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Başbakan Yıldırım: Projelerimizi deprem yönetmeliğine uygun yaptık!

Başbakan Binali Yıldırım, Kavaklı sahilinde düzenlenen 17 Ağustos Deprem Şehitlerini Anma Etkinliğine katıldı.

Bursa Yıldırım'da 8 kat uygulaması başlıyor!

Bursa Yıldırım'da örnek kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Bölgede 6 mahallenin imar planı onaylandı. 8 kat uygulaması ilçede başlıyor.

Bursa Yıldırım'ın standardı dönüşümle yükseliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Nasıl Bir Kentsel Dönüşüm’ forumuna katıldı. Edebali Bursa Yıldırım'ın standardının dönüşümle yükseldiğini söyledi.

Yıldırım 8 kat uygulaması Haberi

Yıldırım 8 kat uygulaması

Örnek kentsel dönüşümün hayata geçirildiği Bursa Yıldırım'da 6 mahallede dönüşüm başlıyor. Arabayatağı, Hacivat, Ulus, Yavuzselim, Mevlana ve Çınarönü mahallelerindeki dönüşüm Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.


150 bin kişinin beklediği imar müjdesini veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Riskli alan olarak belirlenen bu bölgemizde bakanlığımızın onayıyla yeni imar planını burada hayata geçiriyoruz. Yeni planla birlikte bitişik nizamdan ayrık nizama geçiyoruz. Eski planda yollar yüzde 31'lik kısmı oluştururken yeni planda geniş ve ferah olmak üzere yüzde 26'lık kısmı oluşturuyor. Ayrıca artan yeşil alan miktarı ve sosyal donatı alanlarıyla buradaki vatandaşlarımızın mutluluk duyacağı yeni bir yaşam alanı inşa edeceğiz" dedi. Diğer yandan Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projesinin tüm hızıyla devam ettiğini aktaran Başkan Edebali, "İnşaatına başladığımız 850 daireyi önümüzdeki sene hak...