26 / 04 / 2024

Yıldırım Holding isveçten liman aldı

Yıldırım Holding isveçten liman aldı

Türk denizlik şirketlerinin yeni gözdesi İskandinavya oldu. İsveç' te iki liman birden alan Yıldırım Holding, şimdi de Norveç' in en büyük limanlarından birini portföyüne ekledi...

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Yıldırım Holding, Mississippi'deki Gulfport Limanı'nı devralıyor!

Yüksel Yıldırım, 2020'nin ilk çeyreğinde Mississippi'deki Gulfport Limanı'nı devralarak ABD pazarına adım atacak...

Yıldırım yatırımları için imar planları Meclis'ten geçti!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede inşa edilmesi planlanan spor lisesi için imar planlarının Meclis'ten geçtiğini söyledi

Aziz Yıldırım'a haciz şoku!

Aziz Yıldırım'a ait 3 şirket hakkında haciz kararı aldındı. SBK Holding'in başlattığı icra işlemleri anlaşmalar sonucunda durduruldu.

Murat Yıldırım Acarkent'ten 16 milyon TL'ye ev aldı!

Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı’ndaki evini öğrenince, Acarkent’ten yeni bir ev aldı. Ünlü oyuncu, Faslı eşi İmane Elbani’yle oturacağı beş katlı yeni aşk yuvasına 16 milyon TL ödedi.

Yıldırım Holding'te miras kavgası!

10 bini aşkın çalışanı bulunan Yıldırım Holding'te miras kavgası başladı.Mehmet Yıldırım'ın vefatı sonrasında  Hüseyin Can ve Sahra Cansu Yıldırım, kendilerine ait malların tespiti ve hisse devirleri için dava açtı. 

Yıldırım Holding'in acı günü! Mehmet Yıldırım vefat etti!

Yıldırım Şirketler Grubu Başkan Vekili Mehmet Yıldırım geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 

Yıldırım Holding limancılıkta ilk sekiz şirket arasına girecek!

2016'da yılın en büyük satın alma işlemine imza atan Yıldırım Holding, bu ya da önemli satın almalar yapmaya hazırlanıyor. Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, biri Kazakistan'da diğeri ABD'de iki satın alma için görüşmeler yürüttüklerini söylüyor.

Yıldırım Belediyesi'nden 345 park!

Yıldırım’daki yeşil alan miktarını artırmak ve vatandaşlara daha huzurlu ortamlar oluşturmak için çalışmalar yürüten Yıldırım Belediyesi ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Yıldırım Holding Ekvador Puerto Bolivar limanını satın aldı!

CEO Yüksel Yıldırım ile CFO Evrim Öztürk'ün dengesi Yıldırım Holding’in liman işletmeciliğinde önemli oyuncu olma noktasına gelmesini sağladı.

Yıldırım Holding'in Dilovası'ndaki lise inşaatına engel mi olunuyor?

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Ahmet Serimer bugünkü yazısında Yıldırım Holding'nin Dilovası'nda yaptırdığı meslek lisesinin inşaatındaki sorunları ele aldı. İşte Ahmet Serimer'in o yazısı..

Yıldırım Holding isveçten liman aldı Haberi

Yıldırım Holding isveçten liman aldı

İsveç'te iki limanı peşpeşe alan Yıldırım Holding, Kuzey Avrupa'ya demir attı. Holding, Baltık Denizi'ndeki üçüncü yatırımını Norveç'e yaptı


Akdeniz'de İspanya, Yunanistan, Malta, İtalya, Hırvatistan, Karadağ gibi ülkelerde liman işleten Türk denizlik şirketlerinin yeni gözdesi İskandinavya oldu. İsveç'te iki liman birden alan Yıldırım Holding, şimdi de Norveç'in en büyük limanlarından birini portföyüne ekledi. Yıldırım Holding'in denizcilik şirketi Yılport Holding, Norveç'in başkenti Oslo'daki Sjursoya Konteyner Temninali'nin işletmesini kazandı. Dört uluslararası şirketin yarıştığı ihaleyi kazanan Yılport, Sjursoya Limanı'nın işletmesini ekim ayında devralacak ve 30 yıl süre boyunca sürdürecek. Sjursoya'nın yöneticisi Sigrid Hamran, Norveç'in en büyük ve en modern limanını Yıldırım Holding ile yakın dönemde iki kat büyüme göstereceğine inandıklarını söyledi. 260 bin TEU konteyner elleçleme kapasitesine sahip liman, yenileme çalışması tamamlanınca 450 bin...