25 / 04 / 2024

yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi açıldı mı

yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi açıldı mı

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

Anlaşmaya varıldı: Aziz Yıldırım, Nijerya ile sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın sahibi olduğu DEARSAN ile Nijerya Deniz Kuvvetleri, NNS ARADU fırkateyninin modernizasyonu ve Tuzla sınıfı Karakol Botu için anlaştı. İşte detaylar...

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Genel Müdürü Bayramali Yıldırım'dan sürpriz istifa

Türkiye'nin önde gelen perakende ürün marketleri BİM, ŞOK ve A101'e rakip olarak Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde yıldan yıla katlanarak artan zarar tablosu nedeniyle Genel Müdürü Bayramali Yıldırım istifa kararı aldı.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

Yener Yıldırım: AOÇ arazilerinde sahipsizlik söz konusu değil!

Atatürk Orman Çiftliği AOÇ Müdürü Yener Yıldırım, TBMM KİT Komisyonunda, yaptığı açıklamada AOÇ'ne ait arazilerde herhangi bir sahipsizliğin söz konusu olmadığını dile getirdi. 

Hadise ve Kaan Yıldırım evleri ayırdı!

Kısa bir süre önce aşk yaşamaya başlayan Hadise ile Kaan Yıldırım, koronavirüs nedeniyle evlerini ayırmaya karar verdi.

Binali Yıldırım, Kapalıçarşı çatısında restorasyonu inceledi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Kapalıçarşı’nın çatısına çıkıp restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Türkiye’nin en büyük spor kompleksini ilçeye kazandırdı.

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi açıldı mı Haberi

yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi açıldı mı

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projesi olan, elde ettiği başarılarla dünya spor tarihine geçerek ülkenin gururu olan ve geçtiğimiz sene hayatını kaybeden Naim Süleymanoğlu’nun isminin yaşatılacağı Türkiye’nin en büyük spor kompleksi Yıldırım’da açılacak. Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre, kaba inşaatı tamamlanan, çevre düzenlemesi, altyapı ve teknik çalışmaları ise bitme noktasına gelen dev spor kompleksi Yıldırım’ın dünyaya açılan kapısı olacak. Yiğitler Mahallesi’nde Ankara Yolu'na cepheli bölgede, 7 bin 919 metrekare bina taban alanı, 22 bin 515’i inşaat alanı olmak üzere, 34 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen tesis, tamamlandığında ‘Türkiye’nin en büyük spor kompleksi’ olma ünvanına sahip olacak. Tesisin içerisinde 2 bin 500 seyirci kapasiteli çok amaçlı spor salonunun yanı sıra, yarı olimpik yüzme havuzu, jimlastik salonu, bireysel oyun salonları, fitness merkezi,...