29 / 03 / 2024

Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi otel

Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi otel

Sivas'ta hafta sonu ve yarıyıl tatilini fırsat bilen kayak severler ve vatandaşlar, Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi'nde yoğunluğa neden oldu. Kayak severler, hafta sonu ve sömestir tatilini değerlendirmek için Yıldız Dağı'na akın etti.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Gökçeada'daki Yıldız Koy'un imara açılmasına tepki!

İlk olarak 2010'da imar süreci başlayan Yıldız Koy için 2015'te 100 binlik plan kabul edilmişti. Şimdi ise 1/1000'lik imar planı, Gökçeada Belediye Meclisi'nde İYİ Partili üyelerin oyuyla onaylandı.

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Ocak, Elif Yıldız ve Mehmet Köksal ortaklığında kuruldu.

Yıldız Tilbe evinde klip çekti!

Pop müziğin güçlü sesi Yıldız Tilbe, Kış Gülleri albümündeki Dağıldım Biraz şarkısına evinde klip çekti. İşte Yıldız Tilbe'nin evinden kareler...

Ege Yıldızı Akbük ev fiyatları!

Ege Yıldızı Akbük ev fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ege Yıldızı Evleri, Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Didim Ege Yıldızı Akbük fiyatları!

Didim Ege Yıldızı Akbük fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ege Yıldızı, Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Ege Yıldızı Akbük fiyatları!

HSM İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ege Yıldızı Akbük fiyatları 265 bin TL’den başlıyor. Proje 670 daireden meydana geliyor.

Yıldız İç Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İç Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Beşiktaş'ta Sevim Albayrak imzasıyla kuruldu.

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi otel Haberi

Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi otel

Sivas'ta hafta sonu ve yarıyıl tatilini fırsat bilen kayak severler ve vatandaşlar, Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi'nde yoğunluğa neden oldu. Sivas ve çevre illerden gelen kayak severler, hafta sonu ve sömestir tatilini değerlendirmek için Yıldız Dağına akın etti. Sabah saatlerinden itibaren gruplar halinde kayak merkezine gelen kayak severler ve vatandaşlar tatilin tadını çıkardı. Yöresel kıyafetli bazı vatandaşların kızaklarla kayması, ilk kez kayak yapanların zaman zaman düşmesi ilginç görüntüler oluşturdu. Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin sezon açılışı töreni dün Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmazın katılımıyla...