26 / 04 / 2024

Yılmaz Büyükerşen Eskişehir projeleri

Yılmaz Büyükerşen Eskişehir projeleri

Yılmaz Büyükerşen, "Eskişehir'i 2000'li yılların başından beri uyguladığımız farklı şehircilik anlayışı ile Türkiye'nin en gözde şehirlerinden biri haline getirdik ve hayata geçireceğimiz projelerde buna devam edeceğiz" dedi.

Eskişehir, Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Büyük Ödülü'ne aday!

Eskişehir, Çin’in Guangzhou kentinde yapılacak 2014 Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Ödülü yarışmasında Yılmaz Büyükerşen'in projesi Kent Belleği Müzesi ile büyük ödüle aday... Eskişehir'e oy vermek için haberdeki linke tıklayın!

Rixos Eskişehir'e LEED Gold sertifikası!

Rixos Eskişehir, Türkiye'de bu sertifikaya sahip 4. tesis oldu. Eskişehir Bademlik'te, doğal yapıya uygun inşa edilen Rixos Eskişehir, Amerika Yeşil Bina Konseyi tarafından dünyanın en büyük çevre ödülü "LEED Gold Sertifikası" ile ödüllendirildi.

Eskişehir Çamlıca ve Batıkent - SSK Tramvay hattı törenle açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Çamlıca ve Batıkent- SSK Tramvay Ring hatlarının açılışında yaptığı konuşmada, "Rahat ve konforlu ulaşım olan tramvay hatlarını Eskişehir’in her yerine götürmek en büyük amacımız" dedi.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık otel!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık yeme içme alanı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde yer alan yeme içme alanını kiraya verecek. İşte 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 iş yeri satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan beş iş yerini ve bir otoparkı satışa çıkardı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı üç arsa satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ticaret alanı imarlı üç arsa satacak. Söz konusu satış ihalesi 12 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Eskişehir Büyükşehir Odunpazarı'nda arsa satıyor: 74.6 milyon TL'ye!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan arsayı 74 milyon 592 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir Büyükşehir'den 22.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Işıklar Mahallesi, 1121 ada 230 parselde yer alan gayrimenkulü 22 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Eskişehir'de deprem riski yüksek: Yerleşim olmayan yerler imara açılmamalı!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) "Fay üzerinde yaşayan kentlerimiz" rapor serisine Eskişehir ilini de ilave etti. JMO raporundaki verilere bakıldığında, Eskişehir zeminin birçok bölümünün alüvyondan oluştuğu ortaya çıkıyor. Rapora göre, Eskişehir'in deprem riski yüksek.

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Yılmaz Büyükerşen'den kaçak villa açıklaması!

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kaçak yapıldığı tespit edilen villasında suçu arkadaşına yükledi. Yılmaz Büyükerşen, 4 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 140 metrekarelik eve “villa” denmesini de eleştirdi.

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda faaliyetleri azalan esnafa yüzde 50 kira indirimi yapılacağını açıkladı.

Yılmaz Büyükerşen Eskişehir projeleri Haberi

Yılmaz Büyükerşen Eskişehir projeleri

Prof. Dr. YILMAZ BÜYÜKERŞEN Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı;


Eskişehir'i 2000'li yılların başından beri uyguladığımız farklı şehircilik anlayışı ile Türkiye'nin en gözde şehirlerinden biri haline getirdik ve hayata geçireceğimiz projelerde buna devam edeceğiz. 


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak şimdiye kadar uyguladığımız projelerin kat ve kat üstünde büyük projelerle meşgul olduğumuzun müjdesini vermek isterim... 


Eskişehir 'de Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu çerçevesinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen alanda yaklaşık üç yıldır sürdürülen çalışmalarda önemli aşamalar kaydettik. Bilindiği gibi Büyükşehir Belediyesi, 6306 sayılı Kanunun Resmi Gazetede yayımlanarak, yürürlüğe girdiği 16 Mayıs 2012 tarihinden önce, Eskişehir'de 12 ayrı bölgede kentsel dönüşüm kararı almıştı. Ancak kanunun yürürlüğe girdikten sonra bu konudaki yetki tamamıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na geçti. Büyükşehir Belediyesi olarak biz, Bakanlığın tam yetki ve...