19 / 04 / 2024

Yingli Solar ödül

Yingli Solar ödül

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde verilen Altın Voltaj Ödülü’nün sahibi oldu. Çdül Zirve kapsamında firmaların sosyal sorumluluk yaklaşımları değerlendirilerek verildi.

Türkiye Petrolleri, güneş enerjisi projesinde Yingli Solar’ı kullandı!

Türkiye Petrolleri, İstanbul Alibeyköy’de gerçekleştirdiği ilk akaryakıt istasyonu güneş enerjisi projesinde Yingli Solar panellerini tercih etti. Mepsan tarafından hayata geçen 39 kW kapasiteli projede, 156 adet 250 W’lık Yingli Solar paneli kullanıldı.

Yingli Solar En Verimli Güneş Enerjisi Paneli ödülünü aldı!

TÜV Rheinland tarafından 5 yıldız verilen Yingli Solar, TÜV Rheinland 2016 Güneş Enerjisi Kongresi’nde “TÜV Rheinland 2015 En Verimli Güneş Enerjisi Paneli” olarak ilan edildi.

Yingli Solar, Münih Intersolar Fuarı'na katıldı!

Dünyanın lider güneş paneli üreticilerinden olan Yingli Solar, Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen dünyanın ve Avrupa’nın en büyük güneş enerjisi fuarı Intersolar Europe’a katıldı.

Kayseri Şeker Fabrikası enerjisini Yingli Solar panellerinden alacak!

Kayseri Şeker Fabrikası’nın elektriğini Yingli Solar Türkiye ve İnform işbirliği ile hayata geçiyor. 500 kW enerji kapasitesine sahip santralin açılışını 28 Eylül Pazar günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız gerçekleştirecek.

Yingli Solar'a Altın Voltaj ödülü!

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde verilen Altın Voltaj Ödülü’nün sahibi oldu. Çdül Zirve kapsamında firmaların sosyal sorumluluk yaklaşımları değerlendirilerek verildi.

Yingli Solar Türkiye, 5. Enerji Zirvesi ana sponsoru oldu!

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, 11 – 12 Eylül 2014 tarihlerinde Gaziantep Şehit Kamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nin ana sponsoru oldu...

Yingli Solar'ın dünya panel satışı 10 GW'ı geçti!

Merkezi Çin’de bulunan ve dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, dünya genelinde 10 GW’lık panel dağıtımı gerçekleştirerek küresel temiz enerji hareketindeki liderlik konumunu pekiştirdi.

Dünyada en çok tercih edilen güneş paneli Yingli Solar!

Merkezi Çin’de bulunan ve dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, son iki yıldır sürdürdüğü dünyanın 1 numaralı güneş paneli olma başarısını, tüketicilerin en çok tercih ettiği marka olarak pekiştirdi.

Yingli Solar, enerji sektörünü kupa heyecanıyla bir araya getirdi!

Brezilya 2014 Dünya Kupası’nın ana sponsorlarından Yingli Solar, Türkiye’de enerji sektörünü bir araya getirerek Dünya Kupası heyecanını İstanbul’da yaşattı. Yingli Solar ve iş ortakları heyecan dolu anlar geçirdi.

Yingli Solar, IRENEC 2014'ün ana sponsorları arasında yer aldı!

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, IRENEC 2014 – 4. Uluslararası %100 Yenilenebilir Enerji Konferansı ve Sergisi’nin ana sponsorları arasında yer aldı.

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç yarın IRENEC 2014’te!

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, IRENEC 2014 – 4. Uluslararası yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Konferansı ve Sergisi kapsamında gerçekleşecek “Türkiye’de Güneş Enerjisi Sektörü ve Geleceği” konulu oturuma katılacak.

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç IRENEC 2014’te!

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, IRENEC 2014 – 4. Uluslararası %100 Yenilenebilir Enerji Konferansı ve Sergisi kapsamında gerçekleşecek “Türkiye’de Güneş Enerjisi Sektörü ve Geleceği” konulu oturuma katılacak...

IRENEC 2014’ün ana sponsoru Yingli Solar Türkiye!

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, IRENEC 2104 – 4. Uluslararası %100 Yenilenebilir Enerji Konferansı ve Sergisi’nin ana sponsorları arasında yer aldı.

Yingli Solar ödül Haberi

Yingli Solar ödül

Zirve kapsamında firmaların sosyal sorumluluk yaklaşımları değerlendirilerek verilen ödülü Yingli Green Energy Güney Doğu Avrupa CEO’su Yao Wen, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’dan aldı.

Merkezi Çin’de bulunan, 2012 ve 2013 yıllarını dünya pazar lideri olarak kapatan dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden Yingli Solar, Gaziantep’te düzenlenen enerji sektörünün kalbinin attığı 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde Altın Voltaj Ödülü ödülünün sahibi oldu.



Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre Sarayı’nda düzenlenen ödül töreninde, zirve kapsamında firmaların sosyal sorumluluk yaklaşımları değerlendirilerek verilen ödülü Yingli Green Energy Güney Doğu Avrupa CEO’su Yao Wen, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’dan aldı.

Yao Wen ödüle layık görülmelerinden dolayı zirve yetkililerine teşekkür ederek, Yingli Solar’ın global ölçekte sosyal sorumluluğunun farkında bir şirket olarak çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Yao Wen, çocukların sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla futbol...