19 / 04 / 2024

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç

Uğur Kılıç bu yıl 4’üncüsü düzenlenen IRENEC 2014 – 4. Uluslararası yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Konferansı ve Sergisi kapsamında gerçekleşecek “Türkiye’de Güneş Enerjisi Sektörü ve Geleceği” konulu oturuma katılacak.

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç IRENEC 2014’te!

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, IRENEC 2014 – 4. Uluslararası %100 Yenilenebilir Enerji Konferansı ve Sergisi kapsamında gerçekleşecek “Türkiye’de Güneş Enerjisi Sektörü ve Geleceği” konulu oturuma katılacak...

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç İTÜ’de güneş enerjisini anlatacak!

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü’nün bu yıl 4’üncüsünü düzenleyeceği Temiz Enerji Günleri (TEG) etkinliğine konuşmacı olarak katılarak “Türkiye’de Güneş Enerji Potansiyeli ve Yatırımlar” hakkında konuşacak.

Türkiye Petrolleri, güneş enerjisi projesinde Yingli Solar’ı kullandı!

Türkiye Petrolleri, İstanbul Alibeyköy’de gerçekleştirdiği ilk akaryakıt istasyonu güneş enerjisi projesinde Yingli Solar panellerini tercih etti. Mepsan tarafından hayata geçen 39 kW kapasiteli projede, 156 adet 250 W’lık Yingli Solar paneli kullanıldı.

ABD’li 3 dev şirket Türkiye'ye yatırım yapacak!

Dev şirketlerin Türkiye’ye yatırım iştahı her geçen gün artıyor. DEİK Başkanı Vardan “ABD’li First Solar, Noble ve Noil Energy de yatırım yapmayı düşünüyor” dedi.

Yingli Solar En Verimli Güneş Enerjisi Paneli ödülünü aldı!

TÜV Rheinland tarafından 5 yıldız verilen Yingli Solar, TÜV Rheinland 2016 Güneş Enerjisi Kongresi’nde “TÜV Rheinland 2015 En Verimli Güneş Enerjisi Paneli” olarak ilan edildi.

Enerji devi Yingli'den Türkiye'ye 20 MW'lik GES!

Dünyanın en büyük solar panel üreticilerinden Çinli Yingli Green Energy'nin iştiraki Yingli Green Energy Europe GmbH. Türkiye'de ilk kez enerji üretimine yatırım yapacak. İşte ayrıntılar...

Yingli Solar panelleri Kayseri Saray Çiftliği’nin çatısında!

Kayseri’deki Saray Çiftliği’nin çatısına kurulan güneş enerjisi santralinde Yingli Solar panelleri kullanıldı. Asunim Türkiye işbirliği ile gerçekleşen projede, 1,15 MW büyüklüğünde güneş enerjisi santrali hayata geçirildi.

Türkiye 3 yeşil enerji sektöründe dünya ikincisi oldu!

Türkiye, alternatif enerjiye yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. 2013 yılında gerçekleştirilen ek kapasite yatırımlarının milli gelire oranında, hidro güç, jeotermal güç ve solar su ısıtma sektörlerinde dünyada ikinci sırada yer aldık.

Güneş enerjisi 2015 yılında yükselecek!

Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç, 2014 yılında yenilenebilir enerji yatırımlarının yarısının güneş enerjisi projelerine yapıldığını belirterek ' Güneş enerjisi 2015 yılında yükselecek ' dedi.

Türkiye'nin en büyük solar otoparkı Gaziantep'te kuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi boş duran otopark çatılarının güneşten elektrik üretimi amacıyla değerlendirilmesine yönelik bir proje geliştirdi. Türkiye'nin en büyük solar otoparkı, GASKİ'nin 25 Aralık İşletmeler Tesisi'nde kuruldu.

Türkiye’nin en büyük solar parkı Gaziantep’te kuruldu!

Türkiye’nin en büyük solar parkı Gaziantep’te kuruldu. Üretilecek elektrik ile 90 evin bir yıllık enerji ihtiyacının karşılanabileceği belirtildi. Solar otopark yaklaşık yılda 90 evin elektrik ihtiyacını karşılayabilecek kapasiteye sahip.

Öz tüketim güneş enerjisi projelerinin panelleri Yingli Solar’dan!

Ankara Polatlı’da Ankara Baharat Bakliyat ve de Aksaray’da gerçekleştirilen iki yeni güneş enerjisi projesi Yingli Solar Türkiye ve de Asunim Türkiye işbirliği ile hayata geçiyor.

Kayseri Şeker Fabrikası enerjisini Yingli Solar panellerinden alacak!

Kayseri Şeker Fabrikası’nın elektriğini Yingli Solar Türkiye ve İnform işbirliği ile hayata geçiyor. 500 kW enerji kapasitesine sahip santralin açılışını 28 Eylül Pazar günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız gerçekleştirecek.

Yingli Solar'a Altın Voltaj ödülü!

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde verilen Altın Voltaj Ödülü’nün sahibi oldu. Çdül Zirve kapsamında firmaların sosyal sorumluluk yaklaşımları değerlendirilerek verildi.

Yao Wen: Türkiye’nin ekonomik büyümesi göz kamaştırıyor!

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticisi olan Yingli Solar, Gaziantep Şehit Kamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 5. Türkiye Enerji Zirvesi’ nin ana sponsoru oldu.

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç Haberi

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, Avrupa Yenilenebilir Enerji Birliği’nin Türkiye Bölümü EUROSOLAR Türkiye tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen IRENEC 2014 – 4. Uluslararası %100 Yenilenebilir Enerji Konferansı ve Sergisi kapsamında gerçekleşecek “Türkiye’de Güneş Enerjisi Sektörü ve Geleceği” konulu oturuma katılacak.


Avrupa Yenilenebilir Enerji Birliğinin Türkiye Bölümü EUROSOLAR Türkiye’nin 2011 yılından bu yana, mevcut enerji ağını gelecekte tümüyle %100 Yenilenebilir Enerjilere dönüştürme küresel hedefi ile düzenlediği IRENEC 2014, 26-28 Haziran 2014 tarihlerinde T.C. Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.



Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, etkinlik kapsamında gerçekleşecek olan “Türkiye’de Güneş Enerjisi Sektörü ve Geleceği” konulu oturuma başkanlık yapacak. Oturuma Enerya Yönetici Direktörü Aslan Uzun ve Cere’an Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Onur Yazgan da katılacak. Oturum 26 Haziran 2014...