26 / 04 / 2024

yooistanbul tasarımcısı

yooistanbul tasarımcısı

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Ulus-Ortaköy- Zincirlikuyu üçgeninde yer alan yooistanbul projesini anlattı. Tümer, projenin tasarımının ve tasarımcısının iddialı olduğunu belirtti.

20 kent 280 tasarımcı KArtal için bir araya geldi!

Kartal Belediyesi’nin desteklediği TAK Kamp Etkinliği’nin 4’üncüsü rekor katılımla Kartal’da gerçekleşti. “Tasarımcılar Kartal’da Buluşuyor” temasıyla gerçekleştirilen TAK Kamp’a 20 farklı kentten 280 tasarımcı katıldı.

Dünyanın en iyi mutfak tasarımcısı aranıyor!

Tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan dünyanın en iyi soğutucu ve pişirme markaları Sub-zero Wolf, dünyanın en iyi mutfak tasarımcısını seçmeye hazırlanıyor.

yooistanbul'un iddiası tasarımcısından geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Ulus-Ortaköy- Zincirlikuyu üçgeninde yer alan yooistanbul projesini anlattı. Tümer, projenin tasarımının ve tasarımcısının iddialı olduğunu belirtti.

Glorest gayrimenkul yatırım ürünlerini Körfez yatırımcısıyla buluşturacak!

Glorest Proje Geliştirme & İnşaat A.Ş., Türkiye’nin beş bölgesinde hizmet veren bölge ofisleri tarafından, Türkiye’nin dört bir yanından tedarik ettiği ve geliştirdiği gayrimenkul yatırım ürünlerini Körfez yatırımcısıyla buluşturacak.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu, ‘Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor’dedi

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu “Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor” dedi.

Körfez yatırımcısı Türkiye için seçimleri bekliyor!

Gözünü Türkiye pazarına diken Körfez yatırımcısı, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimleri yakın takibe aldı. LMG Global'in CEO'su Gökhan İlgar, "Büyük yatırımcılar stabil pazarları tercih eder" dedi.

Tarlabaşı 360'ta Körfez yatırımcısına 300 milyon dolarlık satış!

Çalık Gayrimenkul, Cityscape Global 2015 Fuarı kapsamında Tarlabaşı 360 Projesi'nin büyük bir bölümünü kapsayan yeni rezidansların lansmanı Körfez yatırımcısına özel olarak yaptı. Projede Körfez yatırımcısına 300 milyon dolarlık satış hedefleniyor.

Körfez yatırımcısının Türkiye'ye ilgisi artıyor!

DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, " Körfez yatırımcısının ilgisi artarak devam ediyor. Önümüzdeki yıl Dubai'de, geniş çaplı bir Türkiye tanıtımı yaparak, turizmi de gayrimenkulü de uçururuz” dedi.

Körfez yatırımcısı Türkiye'de yatırım yapmaya devam ediyor!

Dubai’deki gayrimenkul fuarı Cityscape Global’de Türk firmaları ilgi odağı olurken gündemde terör olayları öne çıktı. Körfez yatırımcısı endişelerini dile getirdi ama yatırımdan da vazgeçmedi.

Kur artışı yabancı gayrimenkul yatırımcısını Türkiye'ye çekti!

Yılbaşından beri yüzde 26 değer kazanan dolar, yabancı gayrimenkul yatırımcısını Türkiye’ye çekti. Yabancı yatırımcı, piyasalardaki sıkıntı nedeniyle dövizdeki artışa rağmen gayrimenkul fiyatının artmamasını fırsat bildi.

Türk tasarımcıdan portatif sığınaklar!

Türk tasarımcı Hakan Gürsu’nun kurduğu Designnobis firması, doğal afetlerden etkilenenler için portatif sığınaklar üretmeye başladı. Dış etkenlere karşı korunaklı sığanaklar afetzedelere umut olacak. İşte ayrıntılar...

Tatar Yapı yatırımcısına yüzde 15 kazandırdı!

Tatar Yapı’nın İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçirdiği Loft Up/ Work Up projelerinin yarısı satıldı. Metrekaresi 5 bin liradan satışa sunulan projedeki daireler, yatırımcısına şimdiden yüzde 15 kazandırdı.

yooistanbul tasarımcısı Haberi

yooistanbul tasarımcısı

İstanbul Boğazı manzarası ile Ortaköy vadisinde konumlanan, “Ulus-Ortaköy- Zincirlikuyu“ üçgeninin tam merkezindeki yooistanbul, emlak sektörünün az katlı yatay konsepti ile iddialı projelerinden biri. İddiası tasarımcısı ile başlıyor. Fransız tasarımcı “Phillippe Starck” imzasıyla yükselen yooistanbul, yüksek katlı bloklar arasında geleneksel apartmanın modern yorumu ile 5 katlı bloklardan oluşuyor. Aynı mimari form, kütle ve görsel içine farklı daire tiplerini yerleştirmesi ile görünüşte sade içerikte “sofistike” bir tasarım olarak karşımıza çıkıyor. Yaklaşık 20 metre kot farkı olan 22 bin metrekare eğimli arazide birbirinin manzarasını kesmeyecek şekilde yerleştirilen bloklarda toplam 116 adet daire bulunuyor. Hedef bu yıl sonu teslimlerin başlaması.


DOĞA DOSTU TEKNOLOJİ VE KONFOR


Projede 11 blokta 143-162 metrekare arasında değişen 2+1, 207-212 metrekare arsında değişen 3+1, 260 metrekare 4+1 ve 900 metrekare ve...