28 / 03 / 2024

YÖRYAPI yörsan

YÖRYAPI yörsan

Yörsan'ın sahibi Yörük Ailesi, inşaat sektörüne iddialı girdi. Geçen hafta Seyrantepe ihalesine katılan firma, bundan sonra da tüm büyük ihalelere girmeyi planlıyor...

Yörsan, 'Yöryapı' adıyla inşaat sektörüne girdi!

Süt ürünleri firması Yörsan, Dubai’ li Abraaj Capital’ i ortak aldıktan sonra 'Yöryapı' adıyla inşaat sektörüne girdi. Yörsan'ın kurucu ortağı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Yörük, açıkladı.

Yörsan'ın kurucu ortağı Yörük ailesi inşaat sektörüne girdi!

50 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan YÖRÜK Ailesi, sahibi olduğu Türkiye’ nin en büyük süt Ürünleri firması Yörsan’a Dubai’ li Abraaj Capital’ i ortak aldıktan sonra “YÖRYAPI” adıyla inşaat sektörüne girdi.

Dolar yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Yatırımcılar bunu kaçırırsanız yandınız! 

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Dolar yükselecek mi? sorusu en çok merak edilirken, net yanıt geldi. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Carrefour'dan Samsung S20 Fe'ye muhteşem indirim! Yüzde 16 indirimi kaçırırsanız üzülürsünüz

Carrefour Samsung'un amiral gemisi olan S20 Fe modeline Carrefoursa Kart'a Özel yüzde 16 indirim sunuyor. Mart ayı bitmeden bu avantajlı fiyatları kaçırmayın. Türkiye'de de büyük bir satış pazarı olan Samsung, S20 Fe modeli ile büyük ilgi görüyor. Peki Samsung S20 Fe ne kadar?

A101 bombayı patlattı! Kaçırırsanız çok üzülürsünüz.. fiyatlarda büyük düşüş! 30 Aralık fiyat listesi

A101 2023'e son gün kala büyük indirim yaptı. 31 Aralık kataloğunda hangi ürünler indirime girdi merak edenler haberimize bakabilir. Peki A101'de hangi ürünler indirime girdi? İşte detaylar

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

Dolar sessiz ve derinden yükselmeye başladı! Selçuk Geçer 'Bu tarihe kalırsanız yanarsınız' uyarısı yaptı

Türkiye'de aylık maaş alanların yüzde 60 kadarını asgari ücretliler oluşturuyor. Dolardaki hareketlenmeler hane halkının ekonomisine direkt enflasyon olarak yansıyor. Dolar son dönemde yeniden sessizce yükselmeye başladı. Selçuk Geçer doların geleceği kritik seviyeyi açıklayıp uyardı.

Yörsan'ın Balıkesir’deki fabrikası 230.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Susurluk İcra Dairesi, Yörsan'ın Balıkesir’deki fabrikasını 230 milyon 550 bin 944 TL'ye satıyor.

Acıbadem Yör Palas'a yoğun ilgi!

Yör Palas Acıbadem satışlarına yoğun talep geldi. Yörsan ve Yöryapı Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, ilk satışların gerçekleştiğini söyledi

Yör Palas Acıbadem projesi satışta!

Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkeye en güzel lezzetleri sunan Yör Group, Yöryapı şirketiyle Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas’ı satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

Yöryapı kentsel dönüşüm projelerinde ilk üçü hedefliyor!

Yörsan ve Yöryapı Başkan Yardımcısı Teoman Yörük inşa edecekleri “Markalı Konut Projeleri” sayesinde vatandaşları altyapısı oturmuş semtlerde ev sahibi yapacaklarını söylüyor.

Mehmet Şimşek: Türkiye'nin büyüme performansı iyi!

Başbakan Yardımcısı Şimşek, "İçinden geçtiğimiz süreci, dünya ekonomisindeki cılız büyümeyi, dış ticaretteki daralmayı dikkate alırsanız aslında Türkiye'nin büyüme performansı gayet iyi." dedi.

Yöryapı kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaştı!

Yörsan ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, Türkiye’de oturulamaz durumdaki 6,5 milyon konutun kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde yenilenmesinin bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Yörsan inşaat sektöründe hizmet verecek!

Şirketin kurucusu Şerafettin Yörük, O kamuoyunda Yörsan'ın satıldığına dair bir algı olduğunu belirterek, "Satmadık, ortaklık kurduk" dedi. Şirketin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını söyledi.

Yörsan konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdı!

İnşaat sektörüne giren Yörsan şirketinin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını; bunun içinde otel, hastane, okul, alışveriş merkezi, park gibi insanların ihtiyacını giderecek projelerin olduğunu belirtti.

YÖRYAPI yörsan Haberi

YÖRYAPI yörsan

Geçen yıl Yörsan'daki hisselerinin yüzde 13'ünü Dubaili Abraaj Capital'e satan Yörük Ailesi, hisse satışından elde ettiği kaynağı inşaat sektörüne yatırıyor. 50 yıllık peynirci Yörük Ailesi, gayrimenkul seköründe "Yöryapı" markasıyla faaliyet gösterecek. Yörsan'ın peynirde Türkiye'nin ilk 3'ünde olduğunu söyleyen Yorsan ve Yöryapı Yönetim Kumlu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, aynı başarıyı inşaatta da gösterip devler liginde oynayacaklarını belirtti. 


GÖZÜ DEV PROJELERDE 

Geçen hafta Cihan İnşaat'la Emlak Konut GYO'nun Seyrantepe ihalesine katıldıklarını hatırlatan Yörük, "Bundan sonra da tüm büyük ihalelere gireceğiz. Hedefimiz içinde okulu, hastanesi olan dev projelere inşa etmek" dedi. Bahçeşehir'de bir okul inşa ettiklerini hatırlatan Yörük, 'Ayrıca kentsel dönüşümle de ilgileniyoruz" dedi. 

TeomanYörük, peynir işinde 'az kâr, yüksek kalite' prensibiyle çalıştıklarını hatırlatarak, "inşaatta da stratejimiz bu olacak. Bize 'inşaattan böyle para kazanamazsınız' diyorlar...