19 / 04 / 2024

Yousef Mohamed Elhadi Kshad

Yousef Mohamed Elhadi Kshad

Sahil Emlakçılık Yatırım Limited Şirketi, Yousef Mohamed Elhadi Kshad tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs 2015 tarihinde Merter, Platform Teras Evleri'nde kuruldu.

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Faısal Al Yousef, Fatih Şekerci ve Mohamed Haıtham Bakrı ortaklığında kuruldu.

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hazım Salak, Mohamed Ibrahım ve Yousef Hazem SA tarafından kuruldu.

Aiche Yousef Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aiche Yousef Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Aıcha Bechır ve Danıa El Bakrı ortaklığında kuruldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Nubioğlu İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nubioğlu İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ileahmed Tajelsır Khıdır Yousef ve Yousıf Mohamed Yousıf Sukar ortaklığında kuruldu.

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Imad Mohamed K. Yousef tarafından kuruldu. 

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Investpark Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investpark Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile M.S. Mohamed Ghazal ve R. Zeyad Ratib Yousef ortaklığında tarafından kuruldu. 

Abouteim Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Abouteim Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdalla Y.A. Abouteim, Mohamed Yosef A. Abouteem ve Yousef A.S. Abouteim ortaklığında kuruldu.

Mohamed Hadid'in Los Angeles’taki malikanesi davalık oldu!

Filistinli emlak kralı Mohamed Hadid’i, Los Angeles’taki mega malikanesinin inşaatı nedeniyle komşuları mahkemeye verdi.

Suwaidco Turizm İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suwaidco Turizm İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Sultan Alsuwaıdı tarafından kuruldu. 

Memar Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memar Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Hady Ghyıath ve Anas Al Ajı ortaklığında kuruldu. 

Yousef Mohamed Elhadi Kshad Haberi

Yousef Mohamed Elhadi Kshad
Sahil Emlakçılık Yatırım Limited Şirketi, Yousef Mohamed Elhadi Kshad tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


Sahil Emlakçılık Yatırım Limited Şirketi iş konusu; 1.Emlak alım satımda aracılık ve komisyonculuk yapmak. Konusuyla ilgili yerli ve yabancı şirketlere iştirak etmek. Gayrimenkul ve emlak pazarlama konusunda eğitim vermek, eğitim alanlara sertifikalar vermek. Gayrimenkul alanına ve satışına yönelik müşteri taleplerini değerlendirmek, mali, iktisadi, teknik konularda danışmanlık hizmeti vermek, eğitimler sunmak. 2.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde...