26 / 04 / 2024

Yozgat Halk eğitim merkezi

Yozgat Halk eğitim merkezi

Yozgat 'ta Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan 1865'lik tarihi konağın restorasyonu için start verildi. Tarihi konak, restorasyonunun tamamlanmasının ardından butik otel olarak faaliyet gösterecek.

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liralık yeni binasında!

PKK'lı teröristlerce 6-7 Ekim 2014 tarihlerinde yakılması sebebiyle geçici binasında hizmet veren Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liraya inşa edilen yeni binasına taşındı

Bayburt’ta yeni Halk Eğitim Merkezi binasının inşaatı başladı!

Bayburt’ta uzun yıllardır hizmet veren Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’na yeni bir bina kazandırmak için çalışmalara başlandı.

Yozgat Adalet Eğitim Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adalet Eğitim Merkezi ve kapalı ve açık cezaevi inşaatlarını inceledi. Projelerin inşaatlarında sona gelindiği açıklandı.

Bursa'ya 3 yeni eğitim yuvası!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayırsever işadamları Muhammed Etkeser ve Celal Demir’in destekleriyle Harmancık ilçesine ilkokul, imam hatip ortaokulu ve halk eğitim merkezi kazandırılıyor.

Antalya Demre Halk Eğitim Merkezi'nin yeni binası Nisan'da tamam!

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde yapımına başlayan Halk Eğitim Merkezi (HEM) yeni hizmet binasının önümüzdeki yıl Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

İzmir Selçuk'a modern eğitim merkezi geliyor!

Selçuk Belediyesi, eski Halk Eğitim Merkezi'nin bulunduğu alana modern kütüphane, etüt merkezi ve çocuk trafik eğitim parkı yaptıracak.

Şanlıurfa Halk Eğitim Merkezi restore ediliyor!

Şanlıurfa kent merkezinin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarında yer alan Halk Eğitim Merkezi binasında restorasyon çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, söz konusu binanın tarihi yapıya uygun bir şekilde cephe kaplamasını sürdürüyor.

Yozgat'a 100 kişilik Güreş Eğitim Merkezi inşa edilecek!

Ata sporu güreşte Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkaran Yozgat'a, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 100 kişilik Yatılı Güreş Eğitim Merkezi yapılacak.

Bursa Çağrışan’a yeni eğitim yuvası!

Eğitim yatırımlarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Çağrışan Mahallesi’ndeki eski okul binasını modern bir anaokulu ve halk eğitim merkezi olarak bölgeye kazandırdı.

Amasya yeni Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü hizmete açıldı!

Vali İ. Halil Çomaktekin yeni binasında halkımıza hizmet vermeye başlayan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde incelemelerde bulundu. İncelemelere Hüseyin Güneş ile Halk Eğitim Merkezi Müdürü Alaattin Turna eşlik etti.

Ereğli Aile Sanat ve Eğitim Merkezi yarın açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Dünya Kadınlar Günü’nü her yıl çeşitli eserler açarak kutladıklarını belirterek, Ereğli halkını Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’nin açılışına davet etti.

Silifke'nin yeni imar planlarında sağlık ve eğitim alanları öncelikli!

Yeni imar planları çerçevesinde sağlık, eğitim ve park alanlarının öncelikli hizmet alanlarını teşkil ettiğini belirten Başkan Turgut, "Halkımızın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkanlar dahilinde çaba harcıyoruz. " dedi.

Yozgat Halk eğitim merkezi Haberi

Yozgat Halk eğitim merkezi

Akdağmadeni'nde 1865 yılında Rum Nigola tarafından kızına düğün hediyesi olarak yaptırılan tarihi konak, restorasyonunun tamamlanmasının ardından butik otel olarak faaliyet gösterecek. İki kattan oluşan binanın üst katında odalar bulunacak. l'i süit, 3'ü normal olmak üzere 4 odanın yer alacağı konağın alt katında ise günlük ihtiyaçların giderilebileceği yerler olacak. 


Vahdet...