18 / 04 / 2024

Yozgat Hayvan Hastanesi

Yozgat Hayvan Hastanesi

Tarım ve Orman Bakanlığı, Yozgat'ta kurulacak Hayvan Hastanesi ve Borsası için tahsis talebi istenen mera alanına onay verdi.

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

Yozgat'taki Şifa Hastanesi binası ihalesi tartışmalara neden oldu!

Yozgat Belediyesi, eski hastane arazisini yeşil alan yapmak amacıyla satın almak istedi. Fakat ihaleyi arsaya yeni bina yapmak isteyen belediye meclis üyesi aldı...

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

Yozgat Şehir Hastanesi pandemi hastanesine dönüştürüldü!

Yozgat'ta 2017'de hizmete başlayan şehir hastanesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede de aktif rol alıyor.

Yozgat Yerköy'e devlet hastanesi talebi!

Yozgat ilinin Yerköy ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapımı önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Sedef, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konteyner veteriner fakültesi hastanesinin açılışı ertelendi!

İstanbul'da yaşanan 5.8’lik depremde hasar alması nedeni ile hizmete kapatılan İstanbul Üniversitesi (İÜC) Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin 16 konteynerde hizmet vermesi için yürütülen çalışmalarda sona gelinemedi. Bu nedenle hastanenin açılışı 30 Ekim tarihine ertelendi…

Yozgat Hayvan Hastanesi ve Borsası için arsa tahsisi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Yozgat'ta kurulacak Hayvan Hastanesi ve Borsası için tahsis talebi istenen mera alanına onay verdi.

Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı bitiyor!

Bingöl'de 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yapımında son aşamaya gelindi.

Yozgat Şehir Hastanesi Amerika’da beğeni topladı!

Rönesans İşletme Hizmetleri tarafından işletilen Yozgat Şehir Hastanesi, Amerika’daki HIMSS 2019’da geleceğin örnek hastaneleri arasında gösterildi.

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi yıkıldı!

Yozgat Sorgun'da yeni devlet hastanesinin hizmete açılmasıyla, 1987 yılında 50 yataklı olarak inşa edilen ve yaklaşık 28 yıldır hizmeti veren eski Sorgun Devlet Hastanesi binasının yıkımı tamamlandı.

Adana Şehir Hastanesi akıllı hale geldi!

Yozgat’ın ardından Adana Şehir Hastanesi de, Turkcell’in kurduğu dijital altyapı sayesinde akıllı hale geldi. 

Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sağlık Bakanlığı tarafından Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde inşa edilen Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nde sona geliniyor. 10 yataklı hastanenin kaba inşaatı bitti.

Yozgat Hayvan Hastanesi Haberi

Yozgat Hayvan Hastanesi

Yozgat'ta inşa edilecek Hayvan Hastanesi ve Borsası için tahsis talebi istenen mera alanına Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından "onay" verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, yaptığı açıklamada, Yozgat'ta tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi yönünde çalışmaların sürdüğünü, hayvancılığın gelişmesi açısından önemli olan Hayvan Hastanesi ve Borsası için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

56 bin metrekare alan üzerinde yer alacak ve yaklaşık 15 milyon liraya mal olacak Hayvan Hastanesi ve Borsası Projesi'nin, idari bina, karantina bölgesi, padoklar, hayvan hanı, misafirhane, kesimhane, laboratuvar, yemlik, atık depolama alanı ve atık su alanı birimlerinden meydana geleceğini söyleyen Başer, şu ifadeleri kullandı:

"Doğudan batıya yol güzergahı kesişme noktasında bulunan Çalatlı mevkisinde kurulacak Hayvan Hastanesi ve Borsası, ilimiz için çok önemli. Proje, gerek fiziki büyüklüğü...