20 / 04 / 2024

yp inşaat Nefis Çankaya Evleri

yp inşaat Nefis Çankaya Evleri

Yoğun trafikten kaynaklanan karbondioksit salımına bir de kış aylarında artan kirli hava eklenince kent merkezlerinde nefes almak da zorlaştı. Ankara’da yaşayanların imdadına ise kentin göbeğindeki İmrahor Vadisi yetişiyor.

YP İnşaat Nefis Çankaya Evleri'ni tanıttı!

Çeyrek asırdır hayata geçirdiği projelerle başkent konut sektörünün öne çıkan firmalarından olan YP İnşaat'ın son projesi Nefis Çankaya Evleri'ni tanıttı' görücüye çıktı

YP İnşaat Nefis Çankaya Evleri!

YP İnşaat Nefis Çankaya Evleri 'nde daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Toplam arsa alanı 20 dönüm olarak belirlenen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Nefis Çankaya Evleri'nde 317 bin TL'ye!

Metropol yaşama alışkın olanlar için “doğa” kent merkezinin dışında başlarken, “Nefis Çankaya Evleri”, temiz hava ve yeşil manzarayı Başkent’in kalbine getirdi. 2017 yılının Ağustos ayında teslim edilecek projede daire fiyatları 317 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut, YP İnşaat Oran projesini tasfiye etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ihalesini 46 milyon 800 bin TL teklifle kazanan YP İnşaat'ın Ankara Çankaya Oran projesini tasfiye ettiğini açıkladı...

YP İnşaat Çankaya Oran projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle YP İnşaat imzası ile inşa edilecek Çankaya Oran projesinde yer teslimi yapıldı..

YP İnşaat Çankaya Oran projesinde imzalar atıldı!

İhalesinin 2. oturumu 16 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilen Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici YP İnşaat A.Ş. ile dün imzalandı.

Emlak Konut Oran ihalesini YP İnşaat kazandı!

Emlak Konut Çankaya Oran ihalesinin 2. oturumu yapıldı. İhaleyi 46 milyon 800 bin TL teklif veren YP İnşaat kazandı..

Koordinat Çayyolu YP İnşaat fiyatları!

Toplam 427 adet daireden meydana gelen Koordinat Çayyolu projesinde “Ocak 2019’da” kampanyası başladı. Koordinat Çayyolu YP İnşaat fiyatları 504 bin TL'den başlıyor.

İnşaat sektöründe yenilikçi olmayanlar tutunamayacak!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Çankaya, “Firmaların ayakta kalmak için kendilerini çok hızlı şekilde revize etmesi gerekiyor” dedi.

Koordinat Çayyolu YP İnşaat fiyatları!

Toplam 427 daireden meydana gelen Koordinat Çayyolu YP İnşaat fiyatları 464 bin TL'den başlayarak değişiyor. YP İnşaat'ın Koordinat Çayyolu projesi Ankara Çayyolu'nda yer alıyor.

Şubat ayı inşaat sektörüne bereketli geldi!

YP inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, Şubat ayının inşaat sektörüne iyi geldiğini söyledi. Çankaya, ''2017'ye hızlı giren sektör 'pik' yaptı'' dedi.

YP İnşaat 20'nci yılını kutluyor!

CerModern’de düzenlenen kutlama, YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya ve Genel Müdür Ceyhun Peker ev sahipliğinde, YP ailesinin geniş katılımıyla gerçekleşti.

Demirtaş Yp İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirtaş Yp İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Arif Demirtaş imzasıyla kuruldu.

Osman Cem Çankaya: 375 tane futbol sahası kadar inşaat yaptık!

Ortaklarının tamamı mimar ve mühendislerden oluşan YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, başarılarındaki sırrın inşaat sektörünün tüm inceliklerini bilmek olduğunu kaydetti.

YP İnşaat, bu yıl ciroyu 2'ye katlayacak!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, " Yakın zaman sonra satışa başlayacağımız yeni projemiz Koordinat Çayyolu ile de standartları daha yukarı taşıyacağız.Hayata geçirdiğimiz tüm bu projelerle yılsonunda ciromuzu 2’ye katlamayı hedefliyoruz."

YP İnşaat Çayyolu projesi bu yıl başlıyor!

Geçen yıl Çayyolu Arsa İhalesi'ne satış toplam geliri için 545 milyon 454 bin TL teklif veren YP İnşaat, Emlak Konut GYO Çayyolu Projesi'ne bu yıl başlıyor. Projenin lansmanının Mayıs-Haziran gibi yapılması planlanıyor.

yp inşaat Nefis Çankaya Evleri Haberi

yp inşaat Nefis Çankaya Evleri

Başkent Ankara’da yaşayanların imdadına ise kentin göbeğindeki İmrahor Vadisi yetişiyor.

Yeşilin tüm renklerini barındıran İmrahor Vadisi’nin kentte özlenen temiz havayı sunduğunu vurgulayan YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, şunları söyledi:

“Bir zamanlar Ankara’nın havası, bazen nefes bile alınamayacak kadar kötü olurdu. Alınan önlemler, ısınmada kullanılan yakıtların değişimi ve kazanılan bilinç kentin hava kalitesinin ciddi şekilde düzelmesini sağladı. Ancak yine de tüm büyükşehirlerde olduğu gibi Ankara’da da zaman zaman kötü havaya maruz kalabiliyoruz. Bu noktada kentlerin nefes alma duraklarının önemi daha da artıyor. Başkent’in sınırlı sayıdaki oksijen depolarından biri İmrahor Vadisi. Yeşil görünümüyle görsel şölen sunan vadi, aynı zamanda tertemiz havasıyla da kentin korunması gereken bölgelerinin başında geliyor. İmrahor Vadisi’nin, şehir merkezindeki ‘temiz hava bonusu’ olduğunu unutmadan, oksijenle bütünleşmemiz gerekiyor.”


-Kentin...