26 / 04 / 2024

YP İnşaat Oran projesi son durum

YP İnşaat Oran projesi son durum

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ihalesini 46 milyon 800 bin TL teklifle kazanan YP İnşaat'ın Ankara Çankaya Oran projesini tasfiye ettiğini açıkladı...

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Arslan tarafından kuruldu.

İstanbul’da barajlar alarm veriyor! İstanbul’a su sağlayan barajların doluluk oranı yüzde 17.8 oldu

İstanbul’da Avrupa Yakası’nda bulunan ve su sağlayan Terkos ile Büyükçekmece barajlarında su seviyesinin kritik seviyelere inmesi ve son aylarda yaşanan kuraklık, yağmurların yağmaması sebebi ile İstanbul'a su sağlayan barajlarının doluluk oranı çok azaldı. İşte haberin ayrıntıları...

Özel sektör çalışanlarının zam oranı ne kadar olacak? Uzman isim resmen rakam verdi! Maaşlar tam bu kadar artacak! 

Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş, özel sektör çalışanlarının zam oranı ile ilgili konuştu. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörü şokta: Yarın çimento fiyatlarına zam geliyor! Son dakika güncel çimento ve beton fiyatları...

İnşaat sektörünün temel yapı malzemeleri olan beton ve çimento fiyatlarına yarın zam geliyor. İnşaat sektörü gelen haber ile şoka girerken gelecek olan zam oranı merakla bekleniyor. Peki şu anda beton fiyatları ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel beton ve çimento fiyat listesi...

Yatırımcıların faiz oranı ve dolar hatası!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Yatırımcıların faiz oranı ve dolar hatası" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 31 maddelik o analizi...

YDA İnşaat'ın 15.kupon faiz oranı yüzde 5,9086!

YDA İnşaat tarafından ihraç edilen TRSYDAT32212 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 14.kupon ödemesi tamamlandı. Şirketin 15.kupon faiz oranı yüzde 5,9086 oldu...

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın kar payı stopaj oranı yüzde 35,714286!

Enka İnşaat, yıl sonu karından dağıtılacak olan brüt 2 milyar TL ner, 1 milyar 700 milyon TL için 1 TL nominal değerli hisseye isabet eden kar payı brüt yüzde 35,714286 net yüzde 30,357143 olup stopaj oranı yüzde 15 uygulanacak.

YDA İnşaat'ın 14. kupon faiz oranı yüzde 5,4153!

YDA İnşaat'ın ihraç ettiği TRSYDAT32212 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 13.kupon ödeme işlemi gerçekleştirildi ve ödeme tutarları ilgili üyelerin serbest hesaplarına aktarıldı. 14. kupon faiz oranı yüzde 5,4153 oldu. 

İnşaat işleri vergi kesintisi oranı yükseltildi!

Yıllara yaygın inşaat işleri vergi kesintisi oranı 2021'de artırıldı. İnşaat ve taahhüt işi yapanlardan kesilen vergi stopaj oranı yüzde 3’den yüzde 5’e yükseltildi. 

YDA İnşaat'ın 13. kupon faiz oranı yüzde 4,9917!

YDA İnşaat tarafından ihraç edilen TRSYDAT32212 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 12.kupon ödeme işlemi gerçekleştirildi. Ödeme tutarları ilgili üyelerin Takasbank A.Ş. nezdindeki serbest hesaplarına aktarıldı ve 13. kupon faiz oranı yüzde 4,9917 oldu.

YDA İnşaat'ın 12. kupon faiz oranı yüzde 4,0763!

YDA İnşaat tarafından ihraç edilen TRSYDAT32212 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 11.kupon ödeme işlemi gerçekleştirildi ve 12. kupon faiz oranı yüzde 4,0763 olarak kesinleşti. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi tamamlandı. İhaleye en yüksek teklifi 385 milyon TL ile YP İnşaat verdi. 

YP İnşaat Oran projesi son durum Haberi

YP İnşaat Oran projesi son durum

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda dün akşam Çankaya Oran'daki projenin tasfiye edilmesi ile ilgili açıklama yaptı.

İhalesi Emlak Konut GYO tarafından 2017 Kasım ayında yapılan Ankara Oran Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili sözleşme Ocak 2018'de imzalanmıştı. İhaleyi YP İnşaat kazandı. Şirket arsa satışı karşılığı toplam geliri olarak 156 milyon TL, asgari arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 46 milyon 800 bin TL teklif vermişti.   

YP İnşaat Oran projesinin alanı üç ayrı parselden oluşuyor. Bu parsellerden iki tanesi yalnızca konut parselleri ve hmax. 27.00 metre, diğer parsel ise Konut+Ticaret parseli olup hmax. 70.00 metredir. Üç parselin toplam alanı 15 bin 500 metrekare. İhale çalışması sürecinde bu alanlar üzerinde 6 bin 500 metrekare...